Connect with us

Festival

„Bătaie” pe bilete gratuite de o zi la Untold, oferite de Kaufland. Clujenii au stat la cozi kilometrice ore în șir degeaba

Published

on

Zeci de clujeni s-au călcat în picioare pentru câte un bilet de o zi la Untold. Cu ocazia unei campanii organizate de unul din hipermarket-urile prezente la Cluj, pe baza unui bon de cumpărături oamenii primeau, automat, un bilet pe pentru prima zi a festivalului.

Hipermarketurile Kaufland din oraș au fost luate cu asalt începând de ieri seară de clujenii dornici de distracție. Aceștia au format astăzi cozi kilometrice pentru a putea pune mâna pe câte o invitație de o zi la Untold. Un bilet de o zi pentru joi ar costa 225 de lei. Marți a fost prima zi a campaniei. Imediat ce clujenii norocoși au împărțit vestea cu prietenii lor, voluntarii care ofereau biletele au început să aibă bătăi de cap. Dacă marți, după ora 17.00, cozile au fost destul de mici, miercuri, doritorii de gratuități au apărut și s-au încolonat la punctul de primire al brățărilor de festival încă de la amiază. Aceștia au așteptat cuminți la rând, cu bonurile de cumpărături în mână. Cu toate că au stat mai bine de 5 – 6 ore la coadă, oamenii de toate vârstele au primit cu supărare vestea că cele 500 de bilete oferite la fiecare hipermarket au fost epuizate. La cel mai nou magazin Kaufland, cel din Gheorgheni, rândul a fost format în parcarea subterană. Veștile rele au venit la ora 17.00, când trebuia ca să înceapă campania. Supărați, clujenii au plecat acasă cu buzele umflate. Un anunț a fost postat și pe Facebook de organizatorul campaniei, însă doar la ora 18.00. „Vă mulțumim pentru interesul manifestat pentru festivalul Untold. Distribuirea brățărilor de o zi a fost o acțiune punctuală, care s-a terminat ieri, 31.07.2018, în urma epuizării brățărilor.”, au spus cei de la Kaufland.

Kaufland este unul din partenerii principali ai festivalului UNTOLD.

Anul trecut,  la UNTOLD au participat 330.000 de oameni din ţară şi străinătate, aproximativ 80.000 în fiecare zi. Cifra este aproape egală cu populația orașului-gazdă al festivalului. Festivalul va avea loc în perioada 2-5 august la Cluj-Napoca, având invitați peste 200 de artiști din toată lumea.

English
Română English