Connect with us

Sport

Campionatele Europene de Tenis de Masă pentru Juniori și Cadeți, găzduite la Cluj-Napoca timp de 10 zile

Published

on

Cea mai mare competiție de tenis de masă pentru juniori din Europa are loc, în acest an, la Cluj-Napoca, în perioada 15-24 iulie. Gazda competiției aflate la a 61-a ediție este Sala Polivalentă. În orașul de sub Feleac vor ajunge aproape 600 de sportivi din 48 de țări.

573 de jucători de tenis de masă din toată Europa vor concura, la Cluj-Napoca, ca să câștige cele 42 de medalii puse la bătaie în cele 14 probe competiționale. Startul concursului european va fi dat duminică, 15 iulie, la ora 09.00, în Sala Polivalentă. Campionatele Europene de Tenis de Masă pentru Juniori și Cadeți durează 10 zile. Sportivii concurează atât în probele pe echipe, cât și în probele individuale. Premierele câștigătorilor se fac joi, 19 iulie – pentru probele pe echipe, iar luni și marți, 23 și 24 iulie – pentru probele individuale.

“Vă așteptăm să ne fiți alături, vrem ca performanța să fie cuvântul de ordine, fie că este vorba de rezultate sau organizare. Vă mulțumim tuturor celor implicați în organizarea acestor campionate, de la echipa organizatorică, la parteneri, sponsori și nu în ultimul rând la voluntari!  În anul Centenarului Marii Uniri, autoritățile locale ne-au susținut în organizarea competiției ca parte a evenimentelor dedicate acestei aniversări, și trebuie să le mulțumim pentru implicare.”, a spus directorul turneului, Beatrice Romanescu.

Bilelete pentru Campionatele Europene de Tenis de Masă pentru Juniori și Cadeți se pot cumpăra de pe myticket.ro, bilete.ro și de pe site-ul evenimentului. De asemenea, tichetele se vând și de la casieria Sălii Polivalente. Prețul biletelor este de 5 lei pentru o zi, în timp ce un abonament pentru întreaga competiți costă 40 de lei.

English
Română English