Connect with us

Afaceri

Două zile de conferințe de afaceri, la Cluj Business Days

Published

on

Între 4 și 5 iulie, Cluj-Napoca este gazda conferințelor Business Days, cel mai important eveniment din zona afacerilor din Transilvania. 700 de participanți, printre care antreprenori, directori și manageri au spus prezent la participarea la conferințele organizate în cadrul Cluj Business Days. Evenimentul are loc la Hotel Platinia, unde mai multe săli au fost pregătite special pentru conferințe.

Peste 100 de speakeri români și din străinătate sunt prezenți în 4 și 5 iulie la Cluj pentru a vorbi publicului despre succesul în dezvoltarea afacerilor. Cele două zile de conferințe se deschid și se încheie cu seminarii de dezvoltare personală, astfel încât cei prezenți vor afla cum să-și canalizeze productiv eforturile, să fie mai echilibrați, mai atenți, mai implicați, dar și cum să-și gestioneze finanțele și să devină mai buni comunicatori.

“Evenimentul nostru de la Cluj are același obiectiv: susținerea antreprenoriatului românesc prin livrarea celor mai noi și mai inovative soluții de business, astfel încât comunitatea de afaceri să fie mereu actualizată cu tendințele și să primească instrumentele necesare pentru a contribui, mai departe, la construcția unei comunități puternice și vocale. Pentru noi e important ca fiecare participant la Business Days să plece din sală cu idei, modele și instrumente de business pe care să le implementeze de  a doua zi și cu contacte la care pot apela oricând pentru sfaturi sau colaborări.”, a declarat fondatorul Business Days, Laszlo Pacso.

Vorbitorii de la Cluj Business Days provin din industrii de business diverse și țin discursuri despre leadership, strategie, vânzări, resurse umane, online marketing, comunicare integrată și PR și finanțarea afacerii. Câteva nume de speakeri de la eveniment sunt Marius Ghenea, Dragoș Anastasiu, Florentin Banu, Ion Sturza, Bogdan Putinică, Wargha Enayati, Silviu Hotăran, Natanael Costea (Australia), Gerry Chandran, Bart Jenezon (Olanda), Wouter Reijers sau Richard Reese.

1NSPIRING DAY, premieră în România

Seria de seminarii de business 1NSPIRING DAY, cunoscute în toată Europa, se ține pentru prima dată la Cluj în cadrul conferințelor Business Days. 1NSPIRING Day vine cu un model nou de business, structurat pe patru workshop-uri intensive, susținute de Bart Jenezon (care a condus companii precum WeQu, Business Academy, NuGuRu, NF.TV Lab, Newformation) și Richard Reese (antreprenor în serie, a dezvoltat companii precum Human Invest, Blanchard Consulting, Imparta, Amazing Events, coach de antreprenoriat și mentor la Startup Weekends). Aceste seminarii sunt o provocare pentru antreprenori de a-și analiza țiideile și afacerile dintr-o perspectivă nouă, astfel încât să poată determina cu exactitate influențele contextului de business în propriul plan de afaceri.  Participanții primesc sfaturi și soluții aplicate.

Cluj Business Days dezvoltă și un proiect Legat de Centenar,  mai exact expoziția Muzeul antreprenoriatului: 100 de ani de antreprenoriat în România, care  ilustrează 30 de povești antreprenoriale: 10 antreprenori din perioada 1918 – 1945 (secțiunea Fondatori), 10 povești românești de succes de după ’89 (secțiunea Contemporani) și alți 10 antreprenori care au regândit regulile jocului (secțiunea Noua generație).

Evenimentele Business Days ajută antreprenorii implicați în business să-și dezvolte un model de business activ și funcțional și să înțeleagă piața, concurența, trendurile și oportunitățile viitorului, dar și să-și configureze optim produsul și să-și seteze prețul corect

Taxa minimă de participare la evenimentul de la Cluj este de minimum 50 de euro. Programul pentru cea de-a doua zi a evenimentului, dar și al zilei ce a trecut poate fi consultat pe site-ul oficial.

Business Days e cea mai complexă platformă de  afaceri, dezvoltare profesionala si personală din România  pentru antreprenori și manageri din toate domeniile de activitate. Acesta cuprinde peste 60 de evenimente organizate, servicii online de promovare, servicii de generare de leaduri și evenimente corporate. Evenimentul de la Cluj este inclus în caravana Business Days, care în 2018 e prezentă în 8  orașe din țară:  Timișoara, Cluj-Napoca , București, Brașov, Constanța, Iași și Sibiu.

English
Română English