Connect with us

Festival

Festivalul clujean Music Outdoor Experience (MOX) ia pauză în 2020

Published

on

În timp ce festivalurile consacrate de muzică din Cluj se dezvoltă tot mai tare iar altele noi apar, organizatorii Music Outdoor Experience (MOX) spun pas pentru ediția a noua. Aceștia amână organizarea evenimentului din 2020 de la Valea Drăganului. Festivalul care la fiecare trei-patru ediții și-a schimbat locația va sări peste ediția din acest an din lipsa de timp dedicat organizării.

„A fost minunat, a fost extraordinar, a fost moxific. 8 ediții care de la an la an ne-au adus pe tot mai mulți împreună. Din povești au ajuns să devină amintiri, din străini am ajuns să devenim prieteni, dintr-o excursie la munte cu cortul a crescut #MOX. Vă mulțumim tuturor pentru toate aceste experiențe pe care le-am trăit împreună, pentru fiecare minut, fiecare secundă, fiecare suflare, pentru fiecare picur de rouă și fiecare fir care s-au conectat și au scris această poveste #MusicOutdoorExperience.
Timpul trece, iar amintirile vor fi din ce în ce mai puternice pentru fiecare. A fost și este o onoare pentru noi că am reușit să vă bucurăm pe atât de mulți și că în acești ani, pentru 4 zile, am devenit parcă o familie. Probabil unu dintre cele mai frumoase sentimente pe care le simțim. Anul acesta vom lua o pauză, 2020 va fi un reset pentru noi în care ne vom aduna toate gândurile. Da, e o veste amară, dar știm că anul acesta va trece cât ai pocni din degete și că ne vom revedea parcă mâine, în 2021.”, au declarat organizatorii printr-un mesaj pe Facebook.

„Nu s-a intamplat nimic, doar ca fiecare vrea o pauză, avem proiecte personale și am decis încă de anul trecut să luăm pauză un an.”, a declarat pentru evenimentar Marius Bugeac, co-fondator MOX.

English
Română English