Connect with us

Festival

VIDEO La mijlocul festivalului, Electric Castle a înregistrat un nou record de public: 44.000 de oameni într-o singură zi

Published

on

44.000 de oameni au trecut porțile festivalului Electric Castle în cea de-a treia zi a evenimentului. Aceștia au participat la cele aproape 50 de concerte de vineri. Programul a fost destul de variat, fiind organizate concerte și set-uri de DJ de la drum’n’bass la punk și dubstep.

Numărul de oameni care vin la Bonțida crește de la zi la zi. Astfel, vineri, nu mai puțin de 44.000 de oameni au participat la concertele și activitățile organizate la Electric Castle. Programul celei de-a treia zile a inclus 49 de artiști, pe cele nouă scene ale festivalului.

 

Booha Mansion a fost casa drum’n’bass-ului încă din timpul zilei, acolo fiind organizat evenimentul SunAndBass takeover. În cadrul acestuia, ucraineanca Nastia, un nume important al genului, a prezentat un set exclusiv de liquid drum’n’bass, alături de MC-ul său.

Trupa britanică Dub Pistols, binecunoscută publicului EC pentru prezența sa constantă la festival a concertat pe scena mare de la ora 20.00. „It’s good to be home. Hello, Romania!” au fost primele cuvinte ale lui Barry Ashworth, fondatorul Dub Pistols. „Provocarea noastră este să dăm tot ce avem mai bun în fiecare an și să venim cu ceva nou în fiecare show”, a explicat solistul.

După britanici, a venit rândul celor de la Son Lux să urce pe scena principală pentru a-și prezenta în premieră pentru România noul album Brighter Wounds, cu care se află în plin turneu european. Ryan Lott își descria proiectul Son Lux, cu referire la versatilitatea muzicii pe care o creează, ca o „lume a sunetelor”, spre care au călătorit vineri seară și miile de oameni de la EC.

Mura Masa și-a confirmat reputația și a adus la castel piesele de pe primul său album, iar Excision a reușit să doboare recordurile de public înregistrate până acum în fața scenei principale. Prima lui experiență în România a fost un spectacol complet, „The Paradox”, pe care artistul l-a gândit în cele mai mici detalii, de la muzică la efectele vizuale care au beneficiat din plin de cei 500 metri pătrați de ecrane LED.

English
Română English