Connect with us

Festival

Mai sunt câteva zile până la UNTOLD. Sfaturi pentru participanți

Published

on

Mai sunt câteva zile până când festivalul UNTOLD va fi gazda iubitorilor de muzică din țară și din străinătate. Black Eyed Peas, The Chainsmokers, Jason Derulo, The Prodigy, Armin van Buuren, Kygo, Diplo, Tiesto, Steve Aoki sunt doar câțiva dintre cei care vor urca pe cele 10 scene.

De anul acesta publicul are posibilitatea de a efectua online o mare parte a procesului de check-in, pentru a câștiga timp la intrarea în festival. Începând din data de 26 iulie 2018, fanii festivalului pot accesa aplicația Untold sau site-ul oficial și se pot înregistra cu o adresa de e-mail pentru completarea procesului de check-in. Aceștia trebuie să completeze cu atenție datele solicitate în formular, apoi să urmeze pașii și să efectueze procesul de check-in. Astfel, check-in-ul va putea fi efectuat chiar și pentru colegi și prieteni, dacă pe o adresă de e-mail au fost cumpărate mai multe abonamente de festival. Este important de reținut faptul că doar persoana înregistrată în formularul de check-in va putea să primească brățara de festival în baza abonamentului. Procesul de check-in va salva participanților la festival timp important și le va oferi acces la funcția de alimentare online cu bani a brățărilor de festival. Suma încărcată de fiecare participant pe brățară va deveni activă în momentul în care aceștia o vor primi de la corturile de check-in, în urma prezentării biletului de acces.

Odată ajunși în zona festivalului, primul și cel mai important lucru pe care trebuie să-l facă fanii festivalului este să schimbe biletul sau abonamentul într-o brățară de festival la unul din punctele de check-in. Organizatorii au pregătit un program prelungit pentru corturile de check-in, acestea fiind deschise și în zilele pre-festival, în 31 Iulie – 1 august 2018 în intervalul orar 14.00 – 23.00, urmând ca în zilele de festival intervalul să fie 12.00 – 08.00. Pentru acest lucru este obligatoriu să aibă un bilet valid și un act de identitate valabil. În cazul în care oamenii au finalizat procesul de check-in online, aceștia vor avea la dispoziție încă 2 zile în plus pentru preschimbarea biletului sau abonamentului în brățară, în Sala Sporturilor “Horia Demian” în zilele de 29 – 30 Iulie în intervalul orar 14.00 – 23.00.

Tinerii sub 18 ani, pe lângă bilet și act de identitate, vor avea nevoie și de documentul care atestă acordul părinților care poate fi găsit pe AICI. Accesul minorilor sub 14 ani este permis doar pe baza unui bilet valid și însoțit de un părinte.

Sistemul de plată al festivalului

La fel ca și anul trecut, cel mai bun sistem de plată utilizat până acum de peste 2.500.000 de oameni în festivalurile din întreaga lume, Festipay, va fi implementat în această vară într-o formula integrată cu sistemul de acces, la festivalul UNTOLD. Acest sistem integrat care aduce mai multă siguranță pentru fanii festivalului este pus la dispoziție de Banca Transilvania și susținut de VISA. Pentru acest eveniment, participanții vor avea la dispoziție o brățară din țesut textil cu un chip RFID integrat.

Împreună cu Banca Transilvania și VISA organizatorii festivalului Untold au pregătit peste 80.000 brățări de acces cu sistemul de plată integrat. În perimetrul festivalului, vor exista 80 de puncte de încărcare a brățărilor, iar pentru a evita cozile și aglomerările, organizatorii recomandă participanților încărcarea brățărilor înainte de festival, după parcurgerea procesului de check-in online, de pe aplicația Untold sau de pe site-ul oficial. Această modalitate de încărcare a brățărilor va fi disponibilă și în timpul festivalului și va putea fi accesată direct din aplicația mobilă Untold.

Publicul care vrea să folosească banii cash pentru încărcarea brățărilor trebuie să știe că în perimetrul festivalului va exista un bancomat al Băncii Transilvania.

Banii de pe instrumentele de plată pot fi recuperați pe toată perioada festivalului doar numerar, de la orice credit point, până cel târziu, luni, 6 August 2018, ora 10.00. Majoritatea căsuțelor credit point vor fi deschise în intervalul 12.00 – 06.00, iar în zonele cele mai frecventate, căsuțele vor rămâne deschise NON-STOP.

Line-up-ul final al festivalului UNTOLD, dar și programul pe zile, ore și scene poate fi consultat pe site-ul oficial. Organizatorii festivalului menționează faptul că programul poate suferi modificări.

Străzi închise

În perioada 28 iulie-10 august pe străzile din zona stadionului Cluj Arena vor exista anumite restricții de circulație, după cum urmează:

– din data de 28 iulie și până pe 8 august, Aleea Stadion va fi închisă circulației rutiere;

– din 31 iulie și până pe 8 august este restricționată circulația rutieră pe strada George Coșbuc, de la Splaiul Independenței și până la intersecția cu strada Cardinal Iuliu Hossu;

– din 31 iulie până pe 8 august este închisă circulația rutieră pe Splaiul Independenței, de la podul Garibaldi până la pod Napoca;

Se restricționează secvențial și parțial circulația rutieră pe Splaiul Independenței, de la Podul Garibaldi până la intersecția cu strada George Coșbuc , din data de 26 iulie până pe 31 iulie și din 8 august până pe data de 10 august.

English
Română English