Connect with us

Festival

VIDEO Mii de oameni au scandat împotriva Guvernului, după o pană de curent, la NEVERSEA

Published

on

Publicul de la NEVERSEA a strigat în cor împotriva Partidului Social Democrat după o pană de curent care l-a lăsat pe Grasu XXL în beznă în timpul concertului său. Totul a început după ce artistul a adus injurii Guvernului.

În timpul concertului său de pe scena The Ark, de la NEVERSEA, de duminică, din ultima seară a festivalului, Grasu XXL, pe numele său Dragoș Nechifor a rămas în beznă. Pe lângă asta, a căzut și sistemul de sunet al scenei. Întâmplarea s-a consumat după ce cântărețul de rap a adus injurii Guvernului României. Pauza de curent a durat 40 de minute, timp în care artistul a încercat să-și continue concertul la lumina lanternei telefonului. Publicul a luat exemplul său, aprinzându-și luminițele telefoanelor. Apoi, cei prezenți au început să scandeze minute în șir „PSD, ciuma roșie”. O persoană dintre organizatori a urcat pe scenă și le-a spus celor din public: „Sper să fie o problemă de jos și nu de sus”.

După întâmplare, organizatorii au rezolvat problema şi au spus că pana de curent a fost determinată de defecțiunea unui generator electric, care a fost, într-un final, schimbat.

La finalul recitalului, rapperul le-a spus celor prezenti: „Mă uit, așa, la voi și eu văd speranța. Cred că noi, ăștia tineri, o să schimbăm țara asta. Nu mă interesează politica, nu m-a interesat niciodată, dar ce știu este că energia asta o să salveze România. Trebuie să știți că în lumea asta plină de ură, de igoranță doar dragostea invinge”, a spus Grasu XXL.

Concertul lui Grasu XXL de pe scena The Ark a festivalului NEVERSEA a început la ora 22.00.

În ultima zi de festival traficul total a fost de peste 53.000 de persoane. În cele 4 zile, în festival au intrat 210.000 de persoane. Pe scenele festivalului au urcat aproape 200 de artiști printre care: Alan Walker, Hardwell, Jonas Blue, Red Foo, Aloe Blacc, Steve Angello, Galantis, John Newman, Armin van Buuren, Tujamo, The Script, Scooter și Axwell&Ingrosso.

Festivalul de la malul mării a avut loc în perioada 5-8 iulie pe Plaja „Modern” din Constanța și s-a aflat la a doua ediție.

 

VIDEO: Catalin STANC

English
Română English