Connect with us

Festival

Mulți au fost, puțin a rămas din UNTOLD! Vedeta ultimei zile, „abonat” al festivalului, Armin van Buuren

Published

on

Peste 265.000 de oameni au fost prezenți la UNTOLD în cele trei zile de festival. Duminică, ultima zi a evenimentului îi va avea ca artiști principali pe Black Eyed Peas și Armin van Buuren. Showul din noaptea de dumincă spre luni al lui van Buuren, va putea fi văzut în întregime pe PRO TV. Spectacolul va dura patru ore.

Cei mai așteptați artiști de joi, din prima zi a UNTOLD au fost cei de la The Chainsmokers, care au ajuns pentru prima dată în România, pe scena principală. În timpul concertului, membrii trupei au îmbrăcat tricoul echipei naționale de fotbal a României. „Suntem pentru prima dată în România dar foarte mulți artiști din jurul nostru vorbesc un an întreg despre acest festival și abia am așteptat să ajungem aici. După ce am fost anunțați în line-up-ul festivalului am primit zeci de mii de mesaje de la fanii noștri de aici. Nu ne-a venit să credem cât suntem de așteptați aici și îi asigurăm că vom reveni cât de curând.”, au declarat membrii trupei The Chainsmokers.

Un alt artist iubit de fanii festivalului a fost dj-ul Diplo. Aflat și el pentru prima dată în România a rămas uimit de numărul mare de fani dar și de întreaga producție a festivalului.

Dj-ul Kygo care le-a oferit fanilor un show incredibil, condimentat cu acorduri de pian, orchestră și chiar cu prezența unui invitat surpriză pe scenă. „Scena este impresionantă iar marea de oameni care mă așteaptă de atâta timp este incredibilă. Înainte să vin aici, am vorbit cu foarte mulți artiști din jurul meu și toți îmi spuneau același lucru: UNTOLD e festivalul la care trebuie să fii pe mainstage în fiecare an. Așa că mi-am dorit foarte mult să ajung aici și mă bucur enorm că sunt aici.”, a declarat Kygo.

Vedeta zilei de vineri a fost Jason Derulo, prezent anul trecut la festivalul NEVERSEA. „Publicul din România înseamnă pentru mine o nebunie frumoasă și ne potrivim aici foarte bine, pentru că și eu am în mine o parte din nebunia lor. Sunt primit cu atât de multă căldura de fiecare dată când ajung aici. Am simțit și în aceasta seară energia lor pozitivă și pentru mine a fost incredibil că au cântat alături de mine, vers cu vers”, a declarat la finalul show-ului Jason Derulo.

Pe scenă a mai urcat dj-ul Tiesto, Manuel Riva, Vanotek, Don Diablo și KSHMR. Pe celelalte scene au concertat alți peste 40 de artiști: Solomun, Satra B.E.N.Z, Noisia, Modestep și mulți alții.

Steve Aoki, unul din numele mari care au „servit” muzică pentru public sâmbătă seară a avut doar cuvinte de laudă despre festival. Dj-ul a respectat tradiția și și-a răsplătit fanii la final cu 13 torturi delicioase. „Festivalul UNTOLD mi-a schimbat viața! Anul trecut ploua cu găleata, era 7 dimineața și publicul totuși nu pleca acasă. Atunci am înțeles ce înseamnă când un român spune CAKE ME! E impresionant! E măreț ce se întâmplă la Cluj! E magic!”, a declarat Steve Aoki.

Pe scena principală au urcat sâmbătă și Dimitri Vegas & Like Mike, aflați în topul preferințelor fanilor festivalului UNTOLD. Prezenți la fiecare ediție a festivalului, cei doi dj au creat deja o legătură strânsă cu fanii din România. Stadionul s-a transformat aseară într-un ring de dans sincron alături de cei doi.

Cei de la The Prodigy au făcut aseară un show incredibil pentru zecile de mii de fani aflați în stadionul Cluj Arena. Hituri cunoscute ca și „Firestarter”, „Breathe”, „Out of Space” și „Smack my bitch up” au răsunat aseară live de pe Main Stage-ul UNTOLD.

Pe Main Stage au mai urcat în a treia seară Mark Azekko, Subcarpați, Danny Avila, Alesso. Pe celelalte scene au concertat alți peste 40 de artiști: Loco Dice, Steh Troxler, Dope D.O.D, Flux Pavilion, Andy C, The Glitch Mob și mulți alții.

Untold Sessions by DeMoga Music

Untold și DeMoga Music au transformat un autocar într-un studio muzical, complet echipat și funcțional, amplasat în zona Artists Village din incinta festivalului Untold. Artiști din line-up-ul Untold lucrează în studio împreună cu producătorii și compozitorii DeMoga Music. Proiectul Untold Sessions by DeMoga Music este o premieră pentru România. Prima sesiune de studio a avut loc în prima zi a festivalului și l-a avut ca invitat special pe DJ-ul Will Sparks. Echipa DeMoga Music a lucrat două piese împreună cu artistul, Will Sparks mărturisind că nu a mai văzut niciodată un studio muzical mobil, complet funcțional, amplasat chiar în incinta unui festival. Artiștii care au confirmat participarea la următoarele sesiuni în studioul Untold Sessions by DeMoga Music sunt Danny Avila, Zwette, Manuel Riva, Steff Da Campo, Foreign Baggers, Jack Perry.

Concertul lui Armin van Buuren, în direct pe PRO TV

Anul acesta, în premieră pentru Romania, PRO TV va transmite UNTOLD LIVE – Armin van Buuren. În noaptea de duminică spre luni, de la 02:15, Armin van Buuren va ajunge în casele tuturor românilor care își doresc să simtă atmosfera unică de la UNTOLD. În 2017, celebrul DJ a mixat timp de 5.5 ore, fără nicio pauză, show-ul sau de la UNTOLD fiind în fiecare an unul din cele mai așteptate concerte din România.

Traficul la UNTOLD, pe zile

– Ziua I – joi – 2 august – peste 84.000

– Ziua II – vineri – 3 august – peste 89.000

– Ziua III – sâmbătă – 4 august – peste 92.000

English
Română English