Connect with us

Muzică

VIDEO MUSEcology – un melanj de stiluri, în premieră, la Cluj

Published

on

Un proiect unic la noi în țară i-a adus împreună pe Lucia, Silent Strike și byron, acompaniați, pe rând de fetele de la MUSE Quartet. Evenimentul s-a întâmplat luni, la jumătatea festivalului Jazz in the Park.

Spectacolul care a marcat mijlocul festivalului Jazz in the Park din acest an a fost un melaj de stiluri, legate fără cusur de MUSE Quartet. Pentru mai bine de două ote, cvartetul bucureștean i-a acompaniat, pe rând pe Lucia, Silent Strike și byron, trei nume din stiluri diferite. Artiștii de pe scenă au colaborat  și în trecut, însă nu toți în același spectacol. Proiectul activat pentru scena din Cluj sa fost numit MUSEcology. Cu toate că proiectele alături de care au urcat pe cenă sună diferit, cele patru fete s-au descurcat de minune în a le fi alături. Muzica a vorbit de la sine, iar experimentul a fost un succes.

În prima parte a concertului, tânăra Lucia, prezentă la Cluj și în alte ediții de Jazz in the Park, a izbucnit în plâns, recunoscând că spectacolul a fost cel mai emoționant din viața sa. Rândul în fața publicului i-a venit lui Ioan Titu, alias Silent Strike, un proiect de muzică electronică potrivită coloanelor sonore. După Silent Strike, spectacolul a fost încheiat de trupa byron, care a îndulcit publicul întorcându-se la “bis” pentru alte câteva piese.

Proiectul MUSEcology a fost primit cu interes de publicul clujean, care a plătit un bilet de 70 de lei. Spectacolul s-a ținut în curtea Muzeului de Artă din Cluj-Napoca, în Piața Unirii.

English
Română English