Connect with us

Festival

FOTO/VIDEO NEVERSEA 2018 a luat sfârșit. O zi în plus și cu 60.000 de oameni mai mulți față de anul trecut

Published

on

S-a tras cortina peste cea de-a doua ediție a festivalului NEVERSEA de la malul Mării Negre. Numărul total de oameni care au intrat în permietrul evenimentului în cele patru zile, 5-8 iulie, a fost de aproximativ 210.000. Traficul din ultima zi a fost de peste 53.000 de persoane, în timp ce, cu o zi înainte la festivalul de la mare au fost mai bine de 58.000 de oameni.

În ziua de sâmbătă, cei peste 58.000 de participanți de la NEVERSEA au asistat la show-ul DJ-ului olandez Armin van Buuren, care a durat cinci ore. Artistul le-a spus celor prezenți că se simte ca și acasă. „Vin în România din 2003 și într-adevar am creat o legătură specială cu publicul de aici. Pot să spun că mă simt acasă când ajung în România și de fiecare dată mă întorc cu mare, mare drag aici. Aș veni și pe gratis doar să simt căldura publicului de aici”, a spus vestitul DJ.

Duminică festivalul NEVERSEA i-a avut pe scenă pe rockerii de la The Script, cei care au făcut unul din cele mai bune spectacole ale ediției. În timpul concertului, solistul a coborât în public. „Este pentru prima dată când venim în România și ne pare extrem de rău că nu am făcut-o până acum. Înainte să ajungem aici, am urmărit pe social media postările altor artiști din festival și nu ne vedea să credem câtă lume ne așteaptă. Am găsit un public incredibil și ne-am simțit minunat pe scenă dar și alături de fani. Promitem că vom reveni cât de curând ” le-a spus solistul trupei The Script, Danny O’Donoghue, celor din public.

Numărul oamenilor care au fost în perimetrul festivalului în ultima zi a fost de aproximativ 53.000 de persoane, iar numărul total înregistrat în toate cele patru zile a fost de peste 210.000. În line-up-ul zilei au intrat și Axwell&Ingrosso, doi dintre fondatorii trupei Swedish House Mafia. DJ-ii au făcut un show impresionant. Steve Aoki, alt nume de pe scena NEVERSEA, și-a răsplătit fanii la final cu 12 torturi delicioase.

Nostalgicii au retrăit atmosfera muzicii anilor ’90 alături de trupa Scooter. Și trupa românească Vama a avut o primire bună. Ei au cântat împreună cu publicul melodii cunoscute cum ar fi „Perfect fără tine”, „Vara Asta” și „Nu am chef azi”.

Debutul zilei cu numărul patru a fost făcut de pe scena principală de Jose Am, urmat de Paul Damixie, Vama, The Script, Scooter, W&W, Axwell&Ingrosso și s-a încheiat cu show-ul impresionant a lui Steve Aoki.  Pe celelalte scene au concertat peste 30 de alți artiști printre care Eats Everything, Jamie Jones, Dub Fx, Noisia, Stavroz, Satori, Black Coffee și mulți alții.

Pe scenele festivalului au urcat, în cele patru zile, aproape 200 de artiști printre care Alan Walker, Hardwell, Jonas Blue, Red Foo, Aloe Blacc, Steve Angello, Galantis, John Newman, Armin van Buuren, Tujamo, The Script, Scooter și Axwell&Ingrosso.

La prima ediție NEVERSEA, cea de anul trecut, au participat peste 150.000 de persoane, în cele trei zile ale  festivalului. În acest an, festivalul a avut o zi în plus și a înregistrat un public mai mare cu peste 60.000 de oameni. Echipa din sparele NEVERSEA va organiza la Cluj-Napoca festivalul UNTOLD, între 2 și 5 august, cel mai mare eveniment de acest gen din România.

English
Română English