Connect with us

Festival

Nume noi anunțate în line-up-ul UNTOLD. 65.000 de abonamente, vândute cu trei săptămâni înainte de festival

Published

on

UNTOLD a anunțat alte 130 de nume pentru line-up-ul din 2018 al festivalului. Până în acest moment, au fost vândute peste 65.000 de abonamente pentru cele patru zile de festival.

S-au anunțat încă 130 de artiști care vor fi prezenți la Cluj la începutul lunii august, pe cele zece scene ale festivalului UNTOLD. Parov Stelar, Foreign Beggars, Stavroz, NU, Jan Blomqvist & Band sau Blond:ish sunt doar câteva dintre numele mari internaționale care completează line-up-ul acestui an. Lor li se adaugă artiști români cunoscuți ca și Manuel Riva, Vanotek, Subcarpați, Golan, DOC, Grasu XXL, Deliric & Silent Strike, Șatra B.E.N.Z, Macanache, Parazitii și mulți alții.

Unul din momentele de neratat la UNTOLD 2018 va fi showul trupei americane Black Eyed Peas. Acesta se adaugă concertelor deja anunțate, susținute de: The Chainsmokers, The Prodigy, Jason Derulo, Armin van Buuren, Kygo, Diplo, Steve Aoki, Dimitri Vegas&Like Mike, Afrojack, Tiesto sau Solomun.

Line-up-ul UNTOLD poate fi accesat pe site-ul oficial.

Până în acest moment, peste 65.000 de persoane și-au achiziționat un abonament pentru cele patru zile. Prețul abonamentului este în acest moment de 549 de lei plus taxe, iar biletele de o zi încep de la 225 de lei plus taxe.

Anul trecut,  la UNTOLD au participat 330.000 de oameni din ţară şi străinătate, aproximativ 80.000 în fiecare zi. Cifra este aproape egală cu populația orașului-gazdă al festivalului. UNTOLD 2018 va avea loc în perioada 2-5 august la Cluj-Napoca, având invitați peste 200 de artiști din toată lumea.

English
Română English