Connect with us

Muzică

Petrecere cu 600 de oameni, pe acoperișul Polivalentei din Cluj

Published

on

Acoperișul Sălii Polivalente din Cluj-Napoca va fi „inaugurat” printr-o petrecere de zi, la înălțime, unde sunt așteptate 600 de persoane. De muzica de la party se vor ocupa DJ-ii Andrey Pushkarev, Polarize, Macarie și Alex Glodan. Evenimentul, denumit „alandala rooftop skyline v.oo1” este organizat de Alandala Events.

„Rooftop party”-ul de pe Polivalenta clujeană va începe sâmbătă, 14 iulie, la ora 18.00 și va dura până la ora 8.00 dimineața. „Alandala inseamna diversitate si locatii outdoor. Sala Polivalenta e una din locatiile noastre preferate, de mult plănuim un rooftop acolo. Locatia e nouă, iar doi din artiștii invitati, Alex Glodan și Macarie, sunt newcomers la petrecerile noastre.”, a explicat, pentru evenimentar, responsabila pe partea de PR și Business Development a Alandala Events, Bianca-Iulia Simion.  Referitor la felul în care petrecăreții vor „primi” noua locație, Bianca Iulia speră ca acoperișul Polivalentei să devină, în final, o obișnuință pentru aceștia. „Ne place să surprindem plăcut publicul și să punem accent pe experiența lui. Sperăm ca publicul să rezoneze cu noul nostru concept de petreceri în aer liber de pe Polivalentă.”, a mai spus Bianca-Iulia Simion.

„Acoperișul Sălii Polivalente este, într-adevăr, un spațiu nou pe care îl închiriăm și vrem ca în viitor să îl definitivăm. Evenimentul de sâmbătă este doar un început”, a declarat și directorul Sălii Polivalente din Cluj-Napoca, Ionuț Rusu.

Prețurile biletelor pentru alandala rooftop skyline v.oo1 sunt diferite, în funcție de perioada de cumpărare. În prima fază au fost puse în vânzare 200 de bilete la prețul de 25 de lei, acestea fiind SOLD OUT. Prețul actual la care a ajuns un tichet este de 35 de lei. La intrarea la eveniment, un bilet va costa 50 de lei. La prima petrecere de pe Sala Polivalentă sunt așteptate 600 de persoane.

Petrecerile Alandala sunt găzduite, de obicei, pe platoul din fața Casinoului din Parcul Central „Simion Bărnuțiu”, la terasa RustiQ din Feleac, la Motel Gilău sau în holul Sălii Polivalente. Pe lângă o serie de DJ-i români și străini invitați, party-urile Alandala au invitat și trupe live, Golan, Helen sau Otherside fiind trei dintre ele.

 

Foto: Alandala Events

English
Română English