Connect with us

Timp liber

S-a lansat Bubble Fun, un nou concept de distracție adresat celor mari

Published

on

Să joci fotbal „îmbrăcat” într-o bilă gonflabilă, să îți țintești prietenii cu arcul din care tragi cu săgeți cu vârf de cauciuc sau să rămâi ultimul din cei 8 jucători care se feresc prin sărituri să fie atinși de o bârnă gigant, sunt trei dintre jocurile propuse de Bubble Fun pe care le poți încerca în acest weekend la Cotton Club, din Grigorescu, pe terenurile sintetice de fotbal ale bazei.

Un nou concept de jocuri pentru cei mari a apărut la Cluj. Adulții dornici de distracție și metode noi de recreere, dar și copiii de peste 12 ani sunt invitați să încerce distracțiile propuse de Bubble Fun. Conceptul Bubble Fun propune trei jocuri: Bubble football, Archery tag și Last man standing. Toate cele trei forme de joc se întâmplă, efectiv, cu ajutorul unor construcții gonflabile. „Bubble Fun a apărut după ce, împreună cu colega mea asociată în proiect, am observat că variantele de distracție pentru adulți lipseau cu desăvârșire. În afara unui fotbal cu prietenii, pe un teren sintetic, nu exista altceva ce să faci.”, a explicat Dumitru Anca, proprietarul Bubble Fun.

Bubble football este un joc în care participanții trebuie să joace fotbal în timp ce sunt introduși în câte o bilă-gigant gonflabilă. Totul se întâmplă in interiorul unui teren gonflabil de 9/18 metri, cu înălțimea de doi metri. Datorită bilelor în care se află, interacțiunea între jucători este una distractivă. Fiecare lovire între doi jucători are un efect de biliard. Un meci durează 15 minute.

 

Al doilea joc este Archery tag, o combinație între paintball și dodgeball. Practic, echipat cu o mască ce îți protejează fața, cu un arc, un set de săgeți cu tampoane de cauciuc în vârf și cu o protecție pentru antebraț, trebuie să aduni cât mai multe puncte. Ca ascunzători pentru apărarea în fața săgețior se folosesc câțiva pereți gonflabili. Punctele se adună pe parcursul a două reprize de câte 10 minute, astfel: se primește un punct pentru fiecare atingere a adversarului; iar dacă scoți din ținta adversă un disc din cele cinci aflate acolo primești 2 puncte, iar dacă prinzi o săgeată în zbor câștigi 3 puncte. În alte țări, Archery tag este un sport serios și se organizează adevărate campionate, cu arbitrii.

Al treilea joc al Bubble Fun este Last man standing, prin care un grup de oameni trebuie să se „apere” prin sărituri de o bârnă care se învârte fără oprire și care de multe ori își schimbă direcția și viteza. Odată atins de aceasta, un jucător trebuie să iasă din joc. Totul se întâmplă și de această dată într-un cadru gonflabil, pentru evitarea accidentelor. Jocul durează 10 minute și, în mod normal, la el iau parte 8 oameni, ultimul care rămâne în picioare fiind cel câștigător.

Proiectul Bubble Fun este nou și reprezintă, practic, un parc de distracții mobil pentru adulți. Cele trei jocuri vor putea fi încercate timp de două zile, sâmbătă și duminică, 28 – 29 iulie, pe terenurile sintetice de fotbal de la Cotton Club, de lângă Podul Garibaldi. Programul jocurilor este sâmbătă de la 10.00 până la ultimul jucător și duminică de la 10.00 la 17.00. „Acum două săptămâni a fost prima dată când am încercat toate echipamentele. A fost o probă și pentru noi. Ni s-a defectat un generator, acum am luat altul mai puternic și am reușit să-l reparăm și pe cel vechi”, a declarat Dumitru Anca, proprietarul Bubble Fun. Dorința lui este ca proiectul să „se instaleze” în comuna Florești, unde tinerii locuitori ai satului învecinat cu Clujul și-ar putea găsi, astfel, o variantă de relaxare.

Bubble Fun este un „parc” mobil, de aceea echipamentele sale pot fi folosite prin închieriere la teambuilding-uri sau alte evenimente organizate, acolo unde au nevoie doar de un spațiu pentru a fi instalate. „Căutăm o sală de sport, măcar pentru jocul Archery tag. Suntem în căutare de colaboratori: școli sau facultăți, care să ne sprijine cu un spațiu. Pe lângă asta, noi ne putem deplasa cu echipamentele noastre cu ocazia oricărui eveniment care ne poate găzdui”, a mai spus proprietarul Bubble Fun.

Prețurile și duratele jocurilor din cadrul Bubble

Bubble Footbal – 20 lei/persoană – 15 minute (prezentare regulament, echipare, joc efectiv);

Last man standing- 15 lei/persoană – 10 minute (prezentare regulament, echipare, joc efectiv);

Archery Tag – 25 lei/persoană – 20 de minute (prezentare regulament, echipare, joc efectiv);

Fiind prima ieșire în lume a proiectului Bubble Fun, toți cei care dau „Tag”, „Like” și „Share” evenimentului de lansare  de la Cotton Club au 50% reducere. Mai multe detalii despre jocurile Bubble Fun, regulamente și alte informații se pot găsi pe www.bubblefun.ro.

English
Română English