Connect with us

Muzică

VIDEO „Petrecere mută”, „la botul calului”, în mijlocul Pieței Unirii

Published

on

Sute de tineri au dansat sâmbătă noaptea lângă statuia lui Matei Corvin pe muzică pusă în căști. Deși la eveniment erau așteptați trei DJ-i, doar doi dintre aceștia au putut fi pune muzică. Astfel, petrecăreții au putut să aleagă între două canale: hip-hop sau drum’n’bass.

„Petrecerea mută” din noaptea de sâmbătă spre duminică a fost prima de acest fel organizată pe pavajul Pieței Unirii. Aceasta s-a organizat în cadrul Cluj Never Sleeps, eveniment anual care dă culoare orașului atât pe timp de zi, cât și după miezul nopții. Conceptul de „silent party” sau „silent disco” este cunoscut, de obicei, în România, de la festivalurile muzicale.

DJ-i „vinovați” pentru „silent party” trebuiau să fie Indjstione, Dex, și Paul Moldovan. Ultimul, însă, a întâmpinat probleme tehnice și nu a putut să „activeze” cel de-al treilea canal muzical. Cu toate astea, sute de petrecăreți au ales să-și petreacă seara dansând pe muzica ascultată la căști. Imaginea generală a fost una nemaiîntâlnită, din pricina ritmurilor diferite alese de dj-i, pe care publicul dansa.

Înainte să intre în perimetrul petrecerii, aceștia au stat la rând minute bune, „silent party”-ul începând cu o oră întârziere. Cheful a durat până la ora trei și a fost continuat în Flying Circus, unde s-a ținut „after-party”-ul oficial al Cluj Never Sleeps.

Cluj Never Sleeps este un eveniment cultural anual care are ca scop să țină în priză publicul pe mai multe străzi din oraș pentru a lua parte la o „noapte albă” a culturii.

English
Română English