Connect with us

Fără categorie

Ziua 4 la UNTOLD. Robbie Williams a îngenuncheat în fața publicului după un show de excepție

Published

on

Ultima zi a festivalului UNTOLD a fost una care a depășit așteptările tuturor participanților de la ediția aniversară din acest an. Peste 97.000 de oameni au trecut pragul tărâmului magic UNTOLD în a patra zi a festivalului. Unul dintre cei mai așteptați artiști ai acestei ediții a fost cântărețul britanic Robbie Williams.

Superstarul le-a oferit zecilor de mii de fani un show live incredibil, iar timp de mai bine de o oră și jumătate i-a purtat prin hituri cunoscute tuturor. Producția a fost una impresionantă, cu zeci de instrumentiști, dansatori, backing-vocals, costume și decorațiuni. Una din surprizele serii a fost momentul când Robbie Williams l-a invitat pe scenă pe tatăl său, alături de care a interpretat o melodie. Profund impresionat de publicul festivalului, artistul britanic a îngenunchiat pe scenă mulțumind oamenilor prezenți pentru energia transmisă. La finele show-ului, fanii nu s-au putut despărții de artist și i-au aclamat numele minute în șir, așa că artistul a revenit pe scenă și a mai interpretat legendara „My Way”, a lui Frank Sinatra.

Pe scena principală a festivalului au urcat Kungs, Tinie Tempah, Nicky Romero, David Guetta și Martin Garrix. Dj-ul francez David Guetta a revenit la Cluj-Napoca după ce a fost prezent la prima ediție a festivalului UNTOLD. Artistul s-a declarat impresionat de ceea ce a devenit UNTOLD în doar 5 ani. „UNTOLD este incredibil ce ai devenit față de acum 4 ani când te-am văzut prima dată. România, ești impresionantă și te iubesc!”, a declarat pe scenă David Guetta.

Și Martin Garrix, DJ-ul numărul 1 a lumii, a urcat pe scena festivalului UNTOLD și a închis ediția aniversară din acest an cu un show impresionant. S-a simțit atât de bine la scenă încât după închiderea show-ului său s-a dus la plimbare prin festival, alături de părinții lui. A ajuns la scenele Alchemy și Galaxy unde s-a bucurat de artiștii care concertau.

Peste 372.000 de participanți au intrat pe porțile festivalului în cele patru zile ale evenimentului.

Premieră mondială la UNTOLD 2019

UNTOLD este primul festival de muzică din lume care a transmis live show-urile artiștilor într-o producție multicameră 4K Ultra Hd HDR (high dinamic range), cu tehnică de filmare de 50 de cadre pe secundă. Asta înseamnă că imaginile transmise au o claritate impecabilă, oferind o experiență cinematografică cu foarte multe detalii de culoare, luminozitate, realism, specifice producțiilor de film. O producție similară va fi folosită în anul 2020, pentru transmiterea live a Jocurilor Olimpice de vară de la Tokyo și a campionatului de Formula 1.

UNTOLD a transmis show-urile de la Mainstage, Alchemy și Galaxy, atât pe canalele proprii de facebook, instagram și youtube, dar și pe canalele partenerilor media naționali și internaționali. În România, spectacolul de la Cluj a putut fi urmărit live pe KISS FM (radio și online), dar și pe PRO TV PLUS. Vineri noaptea și duminică noaptea PRO TV a transmis show-rile lui Armin van Buuren și Robbie Williams. În străinatate show-urile de la UNTOLD au fost preluate de către DJ MAG, MIXMAG și CAPITAL FM.

Calendar de evenimente

  1. EXPOZIȚIE. Space in the City

    February 6 @ 10:00 am - May 16 @ 8:00 pm

Vezi ce am publicat azi!

May 2021
M T W T F S S
« Feb    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  
English
Română English