© Copyright 2018 evenimentar.ro

Teatru

„3M – cei trei magnifici”, cu Maia Morgenstern, Horațiu Mălăele și George Mihăiță, pe scena cinematografului Florin Piersic

Publicat

în

Cei trei maeștri ai teatrului și filmului românesc – Maia Morgenstern, Horațiu Mălăele, George Mihăiță -vor oferi publicului clujean un adevărat regal teatral în 11 aprilie, de la ora 20.00, pe scena cinematografului Florin Piersic din Cluj-Napoca.

„3M – cei trei magnifici” s-a jucat pentru prima oară, în această distribuție, în Paris, la mijlocul lunii februarie, iar următorul oraș unde a fost pusă în scenă piesa a fost Timișoara. Cele două reprezentații din Banat au fost „sold out”.

Cunoscut pentru piese precum „Măscăriciul”, „În valea cu parfum de flori și zumzet de albine”, „Caramitru-Mălăele câte-n lună și în stele”, sau „Ediție Specială”, Horațiu Mălăele are un farmec aparte care face ca piesele de teatru în care joacă să se se joace cu casa închisă.

„Balanța”, „Secretul lui Bachus”, „Cel mai iubit dintre pământeni”, „Domnișoara Christina”, „Las Fierbinți” sunt câteva dintre filmele în care Maia Morgenstern a putut fi văzută. Pe scena cinematografului Florin Piersic, actrița va oferi secrete din spatele cortinei, oferindu-ne o altă viziune asupra „meseriei” de actor.

George Mihăiță, un showman de excepție, și-a lansat cartea „Reconstituirea unei vieți”, moment despre care va împărtăși câteva gânduri și cu publicul.

Biletele la reprezentație pot fi achiziționate de pe site-ul iabilet.ro, de la casieria sălii de spectacol, dar și de la magazinele Flanco, Diverta sau de la terminalele Selfpay din țară, cu prețuri între 80 și 140 de lei.

Română
English Română