© Copyright 2018 evenimentar.ro

Muzică

Black Eyed Peas, concert-eveniment la Untold

Publicat

în

Americanii de la Black Eyed Peas, deținători a șase premii Grammy, vor urca în această vară pe scena festivalului Untold. Cu o experiență de peste 20 de ani în hip-hop-ul alternativ, pop și dance-pop, trupa anunțată va pune Clujul pe harta evenimentelor muzicale de neratat în acest an.

Cunoscuta trupă americană Black Eyed Peas a fost anunțată ca nume de bază al festivalului Untold de anul acesta. Concertul lor va fi unul din evenimentele anului în țara noastră. După ce au reușit să umple stadioane în toată lumea, trupa a luat o pauză pe termen nedeterminat. Cu toate astea, membrii Black Eyed Peas au acceptat să concerteze la Cluj-Napoca în cadrul Untold. De la pauza lor au făcut excepție câteva evenimente speciale, de neratat, precum Finala Champions League, Billboard Music Awards sau concertul caritabil al Arianei Grande din Manchester. „Pe scena principală Untold vor răsuna unele din cele mai apreciate hituri ale tuturor timpurilor. Astfel, festivalul nostru ajunge să fie singurul din Europa care a reușit să-i convingă în acest an pe americani să ofere un show de excepție fanilor săi din România”, au declarat organizatorii Untold.

Trupa Black Eyed Peas a fost premiată de mai multe ori cu discul de platină, deține șase premii Grammy și are peste 75 de milioane de discuri vândute în întreaga lume, ceea ce îi face una dintre cele mai vândute trupe de pe mapamond. Recent, hitul „I gotta feeling” a primit Discul de Diamant. Primul lor hit adevărat a fost single-ul „Where Is The Love?” din 2003, urmat apoi de o serie lungă de melodii devenite cunoscute internațional, cum ar fi „Pump It”, „Let’s Get It Started”, „I Gotta Feeling”, „Don’t Stop the Party”, „Meet Me Half Way”, „Boom Boom Pow” sau „My Humps”. Black Eyed Peas sunt printre puținele trupe care au ocupat simultan locul 1 și 2 în Billboard Hot 100.

La concertul lor de pe plaja Ipanema din Rio de Janeiro au participat peste 1 milion de spectatori, iar concertul lor de la Cupa Mondiala din 2010 a fost urmărit de peste 700 milioane de telespectatori. În 2017 show-ul lor de la finala Champions League, în fața a peste 80 de mii spectatori a fost unul din cele mai apreciate concerte din lume, trupa americană fiind în ultimii 10 ani, în topul trupelor cu cele mai impresionante prestații live.

Română
English Română