© Copyright 2018 evenimentar.ro

Muzică

Colegii „țeparului” Colea se dezic de el după descoperirile de pe evenimentar. Organizatorii au început să îi anuleze evenimentele

Publicat

în

În urma articolului desprețeparul Marian Colea, publicat de evenimentar, am reușit să trezim toată mișcarea tehno din Cluj-Napoca și nu numai. Mai mult, subiectul articolului a fost „pedepsit” de proprietarii conceptului de petreceri „Oscilații”, al cărui membru este.

Echipa din care Marian Colea face parte s-a dezis imediat de practicile DJ-ului hip-hop. «„Oscilatii” nu înseamnă Colea, nu este brandul lui, el e doar un membru al echipei. „Oscilatii” este numele meu, logoul meu, el doar face evenimentele pe Facebook. Mulți știu că e proiectul lui Colea doar pentru că eu nu am timp să mă implic. El e omul care cunoaște multă lume, deoarece face evenimente de mulți ani și este mai ușor să găsească locații și altele decât mie.», a declarat pentru evenimentar Adrian Marius aka Mofescu, DJ-ul proprietar al conceptului de petreceri „Oscilatii”. Cu toate acestea, Mofescu a ținut să nu descopere, neapărat, „pedeapsa” pe care Colea a primit-o în urma descoperirilor făcute de evenimentar. «Ce face el personal în cadrul evenimentelor nu ține neapărat de numele nostru. Exact cum se întâmplă într-o companie sau organizație, avem și noi oameni care se ocupă de unele lucruri. Când oamenii respectivi fac chestii aiurea, se iau măsuri. Așa am făcut și eu: am luat măsuri legate de Colea. Dar ceea ce se întâmplă, deocamdată, în „Oscilatii” rămâne între noi. Nu cred că are importanță dacă a fost dat afară sau nu», a mai spus Mofescu.

«Ne pare rău pentru cele întâmplate pe parcurs (și mie personal) și sperăm că pe viitor să învățăm din greseli. Suntem niște oameni simpli care au făcut eforturi financiare, nopți nedormite, drumuri, întârzieri la joburi, etc. pentru a lucra sub acest nume – „Oscilatii”.  Vom continua să facem tot posibilul ca următoarele evenimente să fie mai bune și mai reusite. Mulțumim până acum de suportul acordat chiar dacă unii credeau că tot ceea ce facem noi nu implică costuri și nu ne ofereau suport dar veneau să se distreze la „Oscilatii”.  Vom avea cât de repede un nou proiect puțin mai diferit, dar tot sub același nume. Legat de condițiile de la unele eventuri, nu e vina noastră ca cei ce oferă locațiile nu ne spun și de condițiile care sunt (noi nu putem știi cum se prezintă o locație dacă nu o vedem).
Momentan vom lua niște decizii în următoarele zile legate de colaborări, eventurile care au fost programate anul acesta nu se vor anula», a mai declarat proprietarul „Oscilatii” într-o postare pe Facebook.

Cu toate acestea, una din petrecerile pe care Colea a vrut să le organizeze în Satu Mare a fost anulată de proprietarii clubului gazdă. «Noi, la MOOSE BAR i-am avut pe baietii de la „Oscilatii”  și nu au fost deloc cum îi descrieti voi in articol! Poate am avut noroc, dar observ că sunt destul de mulți oameni care îl critică pentru activitatea lui, astfel am decis sa anulam evenimentul viitor cu ei! Sunt sigur că dacă se simte cu musca pe căciula va încerca sa remedieze imaginea pe care a creeat-o! Dacă va fi asa îi vom da o altă șansă! Sper ca acest articol sa nu fie doar o răzbunare personală și lumea sa încerce sa îl învețe pe om ce înseamnă sa lucrezi legal, cu contracte, bilete fiscalizate etc. !», a declarat Bogdan Burciu, reprezentant al MOOSE BAR Satu Mare.

Mai mult, majoritatea oamenilor cu care Colea colabora pentru evenimentele sale a început să încheie colaborările cu el. „Refuz să-i mai răspund la telefon sau mesaje pe facebook. Mă tot sună de pe alte numere, îi răspund și ii explic că nu îl mai ajut. Am refuzat să mai lucrez cu el. Un angajat de-al meu mi-a spus că își da demisia dacă mai lucrez cu el și asta m-a pus pe gânduri. Atunci mi-am dat seama că s-ar putea să asocieze cineva imaginea mea cu el și defapt chiar așa făcea. Am mult mai multe evenimente și mult mai faine de când nu mai colaborez cu el”, a declarat DJ Necs, unul din foștii prieteni ai lui Colea.

Pe lângă asta, comentariile referitoare la Marian Colea au curs pe rețelele sociale. Vi-l redăm mai jos pe cel mai simpatic dintre ele, scris de Ștefa Varga: „Știi cum și-a făcut dintii, nu?! Pe banii noștri, a celor pe care ne-a invitat să punem muzica. Ne-a lasat fără nici un leu, a mâncat pe banii nostrii, că nu avea nici 1 leu ca să-și cumpere o hartie de budă, după care el si-a scos banii din intrare și acolo ne-a lasat pe toți păduchiosu’. A mers cu taxi din Cheie Turzii până în Cluj, trogloditu’!”.

 

FOTO: Facebook Marian Colea

 

Citește și:

Marian Colea, rușinea scenei techno din Cluj-Napoca, își face de cap pe banii publicului de la petreceri

 

Calendar de evenimente

  1. EXPOZIȚIE. Space in the City

    februarie 6 @ 10:00 am - mai 16 @ 8:00 pm

Vezi ce am publicat azi!

aprilie 2021
L Ma Mi J V S D
« feb.    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
Română
English Română