© Copyright 2018 evenimentar.ro

Festival

DJ-ul numărul 1 al lumii, pe scena UNTOLD 2019, alături de alte nume de referință

Publicat

în

Primii artiști ai anului 2019 au fost anunțați de către organizatorii UNTOLD. Pentru ediția aniversară de cinci ani, aceștia promit un festival special, cu peste 200 de artiști internaționali invitați.

Primele nume din line-up-ul din 2019 sunt: Martin Garrix, David Guetta, Dimitri Vegas&Like Mike, Timmy Trumpet, Bastille, James Arthur, Oscar and The Wolf, Loco Dice, Solomun, Andy C, Borgore, Chase&Status, Boris Brejcha, Rusko, Tale of US și Sub Focus B2B Wilkinson, Pendulum DJ Set B2B Friction, Camo&Krooked Live.

DJ-ul care la numai 22 de ani a fost desemnat pentru a doua oară consecutiv numărul 1 în lume de către revista DJ Mag, Martin Garrix revine pe mainstage-ul festivalului UNTOLD. Artistul a făcut un show incredibil în 2016 și 2017 și se află pe primele locuri în topul preferințelor tinerilor din întreaga lume.

DAVID GUETTA a fost la prima ediție a festivalului, în 2015 și a rămas impresionat de căldura cu care l-au primit fanii din România.

În acest moment, abonamentele pentru UNTOLD 2019 pot fi achiziționate la prețul de 129 de euro plus taxe. Festivalul UNTOLD va avea loc în perioada 1-4 august, la Cluj-Napoca.

Română
English Română