© Copyright 2018 evenimentar.ro

Festival

Electric Castle – Recomandările zilei III. Artist dublu nominalizat la Grammy, concerte punk, dubstep și drum’n’bass, momentele zilei

Publicat

în

Concertul lui Mura Masa, artist dublu nominalizat la Grammy și al lui Excision, care vine la Bonțida cu producția audio-vizuală „The Paradox” sunt momentele de neratat de vineri, cea de-a treia zi de Electric Castle. Pe lângă cei doi, vineri mai concertează Dub Pistols, Son Lux și The Horrors.

Scena Hangar va fi deschisă vineri, la 17.30, de Marú, un proiect solo „fresh” românesc, câștigător al concursului “Own the Stage” organizat de Electric Castle. Din cei opt artiști și trupe care vor anima azi scena Hangar, se remarcă The Horrors, care își sărbătoresc anul acesta 10 ani de carieră. The Horrors este o trupă punk care își explorează tot mai mult partea „dark” a muzicii lor.

Între 12.00 și 20.00 Booha Mansion va deveni cel mai căutat loc al iubitorilor de drum’n’bass, cărora li se pregătește un show special, denumit SunAndBass Takeover.

În a treia zi de Electric Castle pe scena principală au loc șase show-uri. Ziua începe cu trupa Omul cu Șobolani, căreia îi urmează Bury Tomorrow, Dub Pistols, Son Lux, Mura Masa și Excision. Britanicii de la Dub Pistols, prezenți la aproape fiecare ediție a Electric Castle sunt printre artiștii cei mai așteptați. Concertele artiștilor Mura Masa (Alex Crossan) și Excision, pe numele lui real Jeff Abel vor fi primele întâlniri ale artiștilor cu publicul român. Mura Masa este un artist în a cărui muzică se simte faptul că este conectat la tendințele muzicale din întreaga lume. Acesta vine la Bonțida cu piese de pe albumul său de debut, deja nominalizat la Best Electronic Album și Best Recording Package în cadrul premiilor Grammy! Scena mare va fi închisă de Excision, unul dintre cei mai buni artiști dubstep ai momentului. Excision aduce la castel show‑ul „The Paradox”, o producție audio-vizuală proiectată personal de la zero, de la muzică și lumini, la efecte video.

Programul complet al zilei de vineri poate fi văzut în fotografia de mai jos.

Română
English Română