© Copyright 2018 evenimentar.ro

Festival

Festivalul MOX, SOLD-OUT după doar două zile

Publicat

în

Festivalul Music Outdoor Experience (MOX), din 12 – 15 iulie, de la Valea Drăganului a fost declarat SOLD OUT. Starea proastă a drumului de acces la eveniment a fost un alt motiv pentru care biletele pentru ultima zi a festivalului au fost retrase de la vânzare.

Organizatorii festivalului de la Valea Drăganului se așteptau ca de sâmbătă până duminică să participe la eveniment 2.500 de oameni. Numărul preconizat a fost, însă, întrecut încă de vineri, cea de-a doua zi de festival. „În acest moment, sâmbătă, sunt peste 3.000 de oameni în festival și mai intră, pe parcursul zilei, încă aproximativ 200. Astfel, în acest an am atins limita de participanți și suntem nevoiți, pentru siguranța participanților, să declarăm festivalul sold out”, a declarat, pentru evenimentar, co-fondatorul Music Outdoor Experience, Marius Bugeac. “Ne cerem scuze pentru inconveniețele create și promitem că la anul vom face în așa fel încât să îi putem primi pe toți, poate într-un număr și mai mare!”, a completat Bugeac, care regretă faptul că cei dinafara Clujului care sunt deja pe drumul înspre festival vor fi dezamăgiți de vestea proastă.

Pe lângă depășirea numărului de oameni pe care festivalul îl putea accepta a apărut și problema legată de starea proastă a drumului de acces la eveniment. Ultimii șapte kilometri, până la intrare, sunt făcuți de publicul de la festival cu microbuse introduse special pe această rută. Un bilet costă 2 lei. Cu toate strădaniile, starea proastă a drumului de la intersecția de dinaintea Pensiunii „Art 1000”, din Valea Drăganului și până la poarta festivalului le-a dat organizatorilor un motiv în plus să “închidă” festivalul. “Deși locația MOX ne permite să ne bucurăm de natură, muzică bună și unii de alții, drumul de acces nu ne face traiul ușor.”, a spus co-fondatorul MOX.

Astfel, biletele pentru o zi, respectiv cele de sâmbătă până duminică, au fost retrase de la vânzare. Totuși, cei care au deja un abonament sau o invitație pe toate zilele pot să se bucure de experiența festivalului montan.

La ediția din 2017 a MOX, în cele patru zile de festival au fost prezenți 6.500 de oameni.

 

Foto: Vizi / Komiti

 

Citește și:

VIDEO Începe MOX, cea mai așteptată poveste muzicală montană! Tot ce trebuie să știi despre festival

Română
English Română