© Copyright 2018 evenimentar.ro

Muzică

FOTO/VIDEO Record de public la NEVERSEA, în prima zi din weekend

Publicat

în

În cea de-a doua zi a festivalului NEVERSEA, din Constanța, publicul a fost mai numeros decât la deschidere. Astfel, vineri, 6 iulie, în perimetrul festivalului au intrat peste 53.000 de fani ai muzicii electronice, în special. Numărul este mai mare cu 5.000 decât cel înregistrat în prima zi de festival. 

Debutul celei de-a doua zile a festivalului NEVERSEA a fost făcut de pe scena principală de Irina Rimes, urmată de DJ-ul englez Jonas Blue. Locul lor a fost luat, pe urmă, de francezul Kungs, rapperul american Red Foo, Aloe Blacc, Galantis și de Steve Angello. Al doilea răsărit văzut în cadrul festivalului de la Constața a fost „acompaniat” de muzica rapper-ului suedez Aron Michael Ekberg, cunoscut sub numele de AronChupa. Cei mai așteptati artiști din line-up-ul celei de-a doua seri au fost Aloe Blacc, vocea hitului „Wake Me Up”, al regretatului DJ Avicii, dar și Steve Angello, unul dintre cei trei membrii fondatori ai grupului Swedish House Mafia.

Moment plin de emoție dedicat DJ-ului Avicii

Înainte de finalul show-ului său, Aloe Blacc a ținut să îi aducă un memoriu lui DJ-ului Avicii, pe numele său real Tim Bergling, decedat în luna aprilie a acestui an, la 28 de ani. „Am avut onoarea și plăcerea să lucrez cu unul dintre cei mai mari producători de muzică dance pe care i-am întâlnit vreodată, cu care am intrat în studio și cu care am lucrat la un cântec pe care să-l dăruim lumii. Împreună am dăruit ceva lumii. Astăzi, singura viață pe care vreau să o celebrăm este a producatorului cu care am compus următoarea piesa, Tim Bergling, cunoscut și ca Avicii.”, a declarat artistul Aloe Blacc la sfârșitul „numărului” său. După cuvintele cântărețului, de pe scenă s-a auzit melodia „Wake Me Up”, la care a lucrat împreună cu DJ-ul suedez.

Dacă în prima seară cei mai mulți artiști au fost impresionați de căldura cu care au fost primiți, cuvintele de laudă pentru publicul de la Constanța au continuat și în cea de-a doua zi de festival. Steve Angello, care a urcat pentru prima dată pe scena festivalului NEVERSEA, s-a declarat, la final, impresionat energia fanilor din România. „A fost incredibil! M-am simțit extraordinar pe scenă. Abia aștept să mă reîntorc și sper să fiu primit cu aceeași căldură și energie pozitivă cu care am fost primit în această seară. Știam că publicul din România știe să se distreze dar în această seară mi-au depășit toate așteptările.” , a spus unul din cei trei membrii ai Swedish House Mafia.

Momentele marcate cu focuri de artificii și acompaniate de acrobați suspendați de baloane cu aer cald au continuat și vineri. Pe scena principală a festivalului NEVERSEA au urcat în a doua zi Irina Rimes, Jonas Blue, Kungs. Red Foo, Aloe Blacc, Galantis, Steve Angello și AronChupa. Pe celelalte scene au concertat alți peste 30 de artiști printre care Nina Kraviz, Mumdance, DJ Premier, Rusko, Pendulum, Rampue, Claptone și mulți alții.

Organizatorii au anunțat că și “întârziații” se vor putea bucura de atmosfera de festival de la Marea Neagră. Astfel, abonamentele pentru perioada rămasă, la prețul final de 550 de lei, dar și biletele de o zi mai pot fi cumpărate de pe site-ul oficial al evenimentului sau de la intrarea din festival.

La împrejmuirea perimetrului festivalului s-au folosit 5 kilometri de gard. Cablurile electrice folosite au greutatea de aproximativ 12 tone, iar lungimea lor întreagă este de 30 kilometri.

La prima ediție NEVERSEA, organizată în 2017, au participat peste 150.000 de persoane, în cele trei zile ale  festivalului. NEVERSEA are loc în perioada 5-8 iulie, pe Plaja „Modern” din Constanța. Echipa de organizare a celui mai mare festival pe plajă din România este aceeași cu cea a UNTOLD.

 

NEVERSEA, ziua a II-A

 

Citește și:

Peste 48.000 de oameni au petrecut pe plajă, în prima zi de NEVERSEA

Română
English Română