© Copyright 2018 evenimentar.ro

Sport

FOTO/VIDEO Primul bob alpin din Transilvania, deschis pe Pârtia Feleacu

Publicat

în

Singurul traseu de bob alpin din Ardeal a fost deschis în cadrul Fun Park Cluj, de pe pârtia din Feleacu. Pentru o tură cu bobul, iubitorii de viteză și adrenalină trebuie să plătească 30 de lei.

Primul circuit de bob alpin din Transilvania a fost inaugurat în Feleacu, la Fun Park Cluj, pe terenul ocupat iarna de pârtia de ski. Investiția în cele 12 boburi și circuitul lor fost acoperită în cea mai mare parte din bani europeni. Traseul bobului alpin este de 1,5 kilometri, distanță care poate fi parcursă cu maximum 60 de kilometri pe oră. Boburile sunt pentru una sau două persoane și suportă maximum 150 de kilograme. Pentru o coborâre o singură persoană se plătește 30 de lei. Dacă în bob sunt două persoane, acestea plătesc 40 de lei pentru o coborâre. În acest preț este inclusă și urcarea, care se face cu ajutorul croselor de teleschi. Copii sub 14 ani trebuie însoțiți în bob de un părinte sau un tutore.

„Bobul alpin reprezintă un nou punct de referință pentru toți iubitorii de distracție și adrenalină din oraș. Traseul este unul de-a dreptul spectaculos plin de viraje, viteză și este special gândit pentru a oferit o experiență de neuitat, la doar 12 km de oraș!”, a declarat pentru evenimentar PR-ul Fun Park Cluj, Andrei Deac.

 

Bobul alpin proaspăt inaugurat este vedeta parcului de distracții din Feleacu, dar spațiul pârtiei este ocupat vara de o serie întreagă de instalații și construcții: teren de paintball, perete de escaladă, tiroliană, tir cu arcul, traseu de biciclete, zorbing sau pistă de turbing. Fun Park-ul de lângă Cluj-Napoca este singurul lor din Ardeal unde se poate practica tubing-ul, având o pistă specială pentru așa ceva.

Programul Fun Park

Luni – Miercuri: Închis

Joi – Vineri: 16.00 – 20.00

Sâmbătă – Duminică: 12.00 – 20.00

Fun Park a fost deschis în urmă cu doi ani și este amplasat la 12 km de municipiul Cluj-Napoca, pe Dealul Feleacului. Mai multe detalii despre activitățile din Fun Park și tarife se pot găsi pe site-ul oficial. Accesul spre parc se face din drumul national DN9 Cluj – Turda, pe prima intrare la stânga, înainte de postul de control al Poliției situat pe Dealul Feleacului.

Română
English Română