© Copyright 2018 evenimentar.ro

Festival

NEVERSEA și-a anunțat prima rundă de artiști pentru vara lui 2021

Publicat

în

Dimitri Vegas & Like Mike, Black Eyed Peas, Don Diablo, Nicky Romero și mulți alții anunță, plini de speranță, show-uri de excepție la Neversea 2021, cel mai mare festival muzical de la Marea Neagră, între 8 și 11 iulie.    

NEVERSEA, cel mai mare festival de muzică de la malul Mării Negre, își așteaptă fanii între 8 și 11 iulie, pe Insula Visurilor din Constanța. Cu toate că pandemia de Coronavirus e departe de a fi uitată, organizatorii evenimentului au anunțat că lucrează intens pentru desfășurarea celei de-a patra ediții a festivalului în cele mai bune și sigure condiții, având speranța că vara anului 2021 ne va aduce festivalul de la malul Mării Negre. Între timp, artiștii confirmați pentru la vară își așteaptă reîntâlnirea cu zecile de mii de fani. Tyga, Dimitri Vegas & Like Mike, Black Eyed Peas, Don Diablo, Nicky Romero, Tchami și Ummet Ozcan B2B Brennan Heart se numără printre cei care au reconfirmat prezența la festival.

Dimitri Vegas & Like Mike, Black Eyed Peas, Don Diablo, Nicky Romero și mulți alții anunță, la rândul lor, show-uri de excepție la Neversea, cel mai mare festival de muzică de la Marea Neagră.

Scenele underground au și ele nume sonore din genurile techno, deep house, dubstep și drum&bass. Arapu, Cezar B2B Prâslea, Kozo B2B Dan Andrei, Priku, Raresh, Sit, Sublee B2B Cap îi vor purta pe fani într-o călătorie muzicală unică la scena The Temple, iar The Ark îi va găzdui, printre alții, pe Borgore, Dirtyphonics, Dub FX și Malaa.

Cele patru zile și patru nopți de distracție și libertate vor avea loc în cele mai bune și sigure condiții, pe plaja din Constanța, unde pot fi admirate cele mai spectaculoase răsărituri, alături de artiști și DJ-i de top din lume. Organizatorii susțin că vor respecta toate deciziile și recomandările autorităților pentru desfășurarea festivalului și vor crea un mediu sigur pentru noi experiențe de neuitat la malul mării. „Sănătatea și siguranța fanilor, artiștilor, locuitorilor orașului Constanța și a oamenilor implicați în organizarea evenimentului sunt principala datorie și responsabilitate a creatorilor Neversea, alături de distracția garantată a festivalului.”, e anunțul oficial.

 

Fanii pot achiziționa FREEDOM Passports, care le oferă acces la ediția din 2021

Peste 90% dintre fanii care au cumpărat abonamente și bilete pentru ediția din 2020 a festivalului NEVERSEA le-au transformat în varianta ANYTIME Pass, care le asigură accesul, la alegere, la una dintre următoarele 3 ediții NEVERSEA. Cei care nu au încă asigurată intrarea pentru escapada pe Insula Visurilor au acum ocazia să achiziționeze FREEDOM Passports care le va permite accesul la festivalul din acest an.

Categoriile și prețurile pentru FREEDOM Passports sunt următoarele:

– General Access Basic, Freedom Passport 4 zile – 134 euro + taxe

– General Access Flexi, Freedom Passport 4 zile – 149 euro + taxe

– VIP, Freedom Passport – 210 euro + taxe

Calendar de evenimente

  1. EXPOZIȚIE. Space in the City

    februarie 6 @ 10:00 am - mai 16 @ 8:00 pm

Vezi ce am publicat azi!

mai 2021
L Ma Mi J V S D
« feb.    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  
Română
English Română