© Copyright 2018 evenimentar.ro

Festival

Parov Stelar: „Evenimentele și industria muzicală din Cluj au crescut foarte mult”

Publicat

în

Parov Stelar, unul dintre numele care vor urca joi pe scena principală de la UNTOLD a vorbit despre Cluj-Napoca și despre energia pe care fanii români ai muzicii i-o dau la fiecare concert.

„Am cântat în România de multe ori și mulțimea e foarte emoționantă. Cel mai mult îmi plac oamenii de aici. E plăcut să vezi cum au crescut evenimentele și industria muzicală din Cluj. Prima dată am concertat aici în urmă cu 10 ani”, a declarat Marcus Füreder, artistul principal din spatele proiectului Parov Stelar.

Legat de personajul principal al UNTOLD 2018 – lupul- Füreder a făcut o comparație între acesta și muzicieni. „Credeam că lupul e o creatură singuratică, dar el caută întotdeauna libertatea. Asta facem și noi cu muzica, avem un spirit liber. Nu contează în ce țară sau în ce loc ești, contează doar să duci mai departe mesajul muzical”.

Parov Stelar este proiectul muzical al compozitorului, producătorului și DJ-ului austriac Marcus Füreder. Stilul abordat este o combinație între jazz, house, electro și pop. Parov Stelar va urca pe Main Stage-ul UNTOLD joi, de la ora 21.00, iar momentul său va dura o oră.

Română
English Română