© Copyright 2018 evenimentar.ro

Muzică

Personajul-cheie al UNTOLD 2018: Lupul

Publicat

în

Festivalul UNTOLD vine cu noutăți în rândul conceptului creativ al evenimentului din acest an. Cea de-a patra ediție îi are ca și personaje-cheie pe Regele Războinic și pe Preoteasa Înțelepciunii, legați de “Spiritul Lupului”, care dă și numele poveștii ediției.

UNTOLD și-a găsit noile personaje ce îi vor introduce pe petrecăreți în cel de-al patrulea capitol al festivalului. “În acest an fanii festivalului vor face cunoștință cu noi personaje, care îi vor conduce printr-o lume a iubirii, a luptei binelui împotriva răului, dar vor cunoaște și o lume în care omul intră într-o comuniune magică cu natura”, au declarat organizatorii. Povestea din acest an, denumită “Wolf Spirit”, îi aduce în prim plan pe Regele Războinic și pe Preoteasa Înțelepciunii. Personajele de basm vor acapara scena principală a festivalului, care va fi denumită “Wolf’s Nest”.

Ca o noutate, organizatorii anunță că aceasta va fi mai mare și mai spectaculoasă decât cea de anul trecut. În 2017, prima scenă de la UNTOLD a avut 100 de metri lățime și 35 de metri înălțime, fiind cea mai mare de la un eveniment din România.

Festivalul muzical din centrul orașului va avea zece scene. UNTOLD are loc în perioada 2-5 august la Cluj-Napoca.

Povestea UNTOLD 2018: “Spiritul Lupului”

“Regele Războinic“ este protector al ținutului și este mai puternic ca orice altă ființă cunoscută pe Pământ, iar “Preoteasa Înțelepciunii“ este înzestrată cu darul de a prevesti viitorul și de a împiedica răul să-și facă simțită prezența pe Pământ. Cei doi au o legătură specială alimentată de forța lor comună: capacitatea de a controla și de a valorifica atributele animalului lor spiritual: Lupul. Uniunea dintre cei doi lideri alpha le permite să invoce “Spiritul Lupului“. Împreună vor fi conducătorii unei armate de lupi războinici și vor proteja tărâmul fantastic UNTOLD, alături de Dragon.

Personajele UNTOLD, pe ediții

– 2015 – „Balaurul cu Trei Capete” – stăpânitorul orașului;

– 2016 – Magicianul – legătura dintre trecut și prezent;

– 2017 – Dragonul – creatura protectoare chemată de Magician.

Română
English Română