© Copyright 2018 evenimentar.ro

Muzică

Peste 48.000 de oameni au petrecut pe plajă, în prima zi de NEVERSEA

Publicat

în

Fanii muzicii electronice și-au dat întâlnire la Constanța, pe manul Mării Negre. Joi, 5 iulie, a început a doua ediție a NEVERSEA, cel mai mare festival de pe plajă din România. Peste 48.000 de petrecăreți au fost prezenți în festival în prima zi.

Deși au avut parte de o ploaie în miezul zilei, mai bine de 48.000 de participanții au așteptat cu interes să-și vadă artiștii preferați pe cele șapte scene amplasate pe nisip. Deschiderea oficială a festivalului a fost marcată cu focuri de artificii acompaniate de acrobați suspendați de baloane cu aer cald. Pe scena principală a festivalului NEVERSEA, denumită “The Gateway”, au urcat în prima zi, Manuel Riva & Alexandra Stan, Alle Farben,  Lucas&Steve, Alan Walker, Hardwell și GTA. Pe celelalte scene au concertat alți peste 30 de artiști printre care Raresh, Cezar, Satra B.E.N.Z, DOC, NGHTMRE, MODESTEP, Acid Pauli și mulți alții.

Artiștii care au concertat aseară pe scena principală au fost prezenți pentru prima dată la NEVERSEA și s-au arătat impresionați de numărul mare de fani. Cel mai așteptat artist a fost DJ-ul HARDWELL care s-a declarat încântat că s-a reîntors în România. “Este pentru prima dată când vin la festivalul de aici, de la malul Mării Negre, însă vin în fiecare an la unul dintre festivalurile mele preferate, UNTOLD. România știe să se distreze, iar publicul de aici este extraordinar.”, a declarat HARDWELL.

Show-urile lui Lucas&Steve, Alan Walker,Yellow Claw și GTA au putut fi urmărite live pe pagina de facebook a festivalului constănțean și pe canalul de YouTube al NEVERSEA.

Anul trecut, la prima ediție NEVERSEA au participat peste 150.000 de persoane, în trei zile de festival. NEVERSEA are loc în perioada 5-8 iulie, pe Plaja „Modern” din Constanța. Echipa de organizare a festivalului constănțean este aceeași cu cea a UNTOLD, din Cluj-Napoca.

Română
English Română