© Copyright 2018 evenimentar.ro

Opinie

Poliția imunitară sau cum să încerci să violezi tinere unguroaice în centrul Clujului, în miezul dimineții și să nu pățești nimic

Publicat

în

Iei o bucată noapte petrecută în oraș, cu mult alcool și, poate, ceva droguri ușoare, cu ajutorul cărora să-nțelegi mai bine muzica și povestea în care ești. Le pui într-un corp de băiat. De aici începe tot. De aici putem porni povestea.

E ora 6.00, Zilele Maghiare s-au terminat cu un chef de pomină și ești pe Iuliu Maniu, la câțiva metri de Biserica Sfântul Mihail. În drumul spre casă, încerci să combini ceva, în beția ta și începi cu cea mai neajutorată victimă: O fetiță simpatică, brunețică, de 19 ani, unguroaică. Actunci când vezi că nu e singură, devii agresiv, dar ești înlăturat rapid. Fata, să-i zicem Elena, e prinsă repede de păr de al doilea tâmpit, în timp ce ea stă la povești cu românul bun care a văzut-o pierdută, în timp ce (da, pare ireal), ea povestește cum era să fie violată în Mănăștur nu de multă vreme. Tâmpitul merge mai departe și o ia de gât pe următoarea. Victima: o tânără în anul I la Fashion Design, tot unguroaică. Să-i spunem Stera. Omul de ordine din localul în fața căruia s-a-ntâmplat totul stă cu mâinile băgate sub vesta anti-inteligență. Când fata e gata să fie violată, se trezește să se bage un bătrânel (FOTO) – țigan ungur – care a stat la o bere după lucru în același local lângă care s-a întâmplat tot. O smulge pe Stera din mâinile omului cu privirea pierdută în ultima clipă. Apare și omul de la securitate, care, cu o lene de zile mari în corp sună la Poliție. Stop.

După ce se insistă le telefon, Poliția vine după vreo 15-20 de  minute. Din Loganul curățel, cu girofar apar doi tineri de maximum 25 de ani: o blondă, creață, cu părul strâns într-o coadă aranjată și un băiat de 2 metri, pensat până la urechi. Zici că au venit direct din Crush, sau din Londoner, de pe Piezișă. Procedează la scăpa de primul obstacol: un Băiat care i-a întrebat de ce au venit atât de târziu, pe care mai târziu îl trimit acasă pentru că face glume. Păluga pensată încearcă să înțeleagă ceva, deschide agenda, dar nimeni-nimic. Victimele de abia o rup pe română. Omul legii îl cheamă pe Băiat înapoi și îl pune să povestească, dar nu are cu cine. E supărat deja pe ei. Dacă-s polițiști, să scrie! Timpul trece repede iar tipul combinator e luat cu cătușele și bătut de perete pentru că urla la Băiatul prieten cu polițiștii. Celălalt, violatorul adevărat, rămâne singur și o ia la fugă după mașina poliției, îndemnat de Băiat.

Fetele se împrietenesc, scandalagii-violatori erau prieteni înainte să se spargă gașca.

Toată lumea e fericită. Aveți grijă cum vă alegeți eroii: toți ne vor dezamăgi într-o zi!

Alo, Poliția!

Calendar de evenimente

  1. EXPOZIȚIE. Space in the City

    februarie 6 @ 10:00 am - mai 16 @ 8:00 pm

Vezi ce am publicat azi!

aprilie 2021
L Ma Mi J V S D
« feb.    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
Română
English Română