© Copyright 2018 evenimentar.ro

Sport

UNTOLD, pe tricourile fotbaliștilor de la “U” Cluj, pentru 100.000 de euro pe sezon. Cum arată echipamentul Universității

Publicat

în

Fotbaliștii de la „U” Cluj au purtat vineri pentru prima dată, la Târgu Mureș, tricourile imprimate cu numele UNTOLD, noul sponsor al echipei. Meciul, jucat împotriva echipei Metaloglobus București, a fost câștigat de echipa clujeană cu 2 – 0.

Deși UNTOLD s-a anunțat ca sponsor al echipei de fotbal a Universității Cluj, fotbaliștii clujeni au fost nevoiți să joace primul lor meci din liga a 2-a la Târgu Mureș. Motivul: Cluj Arena era ocupat încă de dinainte cu o zi de meci de festivalul de muzică.

Potrivit surselor evenimentar, UNTOLD este printre primii 5 sponsori ai echipei-fanion a Clujului, din totalul de peste 30 de firme care îi ajută cu bani pe cei de la „U”. Universitatea Cluj ar primi, astfel, de la cel mai mare festival muzical din țară aproximativ 100.000 de euro. Bugetul total al clubului este de aproximativ 1,3 milioane de euro, din care 800.000 vin din sponsorizări.

Jucătorii Universității Cluj au purtat pentru prima dată pe tricouri numele UNTOLD vineri, 3 august. Partida s-a ținut la Târgu Mureș, împotriva echipei Metaloglobus București și s-a terminat cu o victorie pentru „U” Cluj: 2-0. Numele UNTOLD apare pe tricourile de joc sub siglele IRUM și DeLonghi, dar sigla festivalului de muzică apare și pe brațul stâng al jucătorilor.

Următorul meci de acasă al lui „U” și primul organizat pe Cluj Arena din acest sezon va avea loc duminică, 19 august, de la ora 15.00, împotriva echipei ACS Energeticianul.

Română
English Română