© Copyright 2018 evenimentar.ro

Muzică

VIDEO DOAR AICI: Macanache, „interzis”! Rapper-ul, amendat în miez de noapte pentru un „Moft”. El lipea ilegal afișe prin București la propriul concert

Publicat

în

Cântărețul și prezentatorul tv Macanache, pe numele său real Bogdan Constantin Dinescu, a fost ridicat de polițiști miercuri noapte și dus pentru pentru a da cu subsemnatul. În jurul orei 00.00, artistul a fost surprins în timp ce lipea ilegal afișe la lansarea albumului său, botezat „Moft”, pe Bulevardul Regina Elisabeta din București.

Vedeta rap a fost nevoită să stea într-unul din birourile Poliției Locale din Capitală până i-a fost tăiat procesul verbal de primire a amenzii minime pentru afișaj ilegal. Cuantumul acesteia este între 1.000 și 10.000 de lei. Lansarea celui de-al patrulea material discografic Macanache va avea loc în din 22 septembrie, din Quantic Pub.

Momente comice cu Poliția Locală

Evenimentar vă arată, în clipul video postat mai jos, cum unul din polițiștii locali care i-au întocmit amenda hip-hop-erului a născut un moment comic. El a avut nevoie de ajutor în a aplica sancțiunea, dovedind că nu e foarte bun cunsocător al legii. Polițistul local și-a sunat ajutoarele pentru a-i citi, la telefon, prin apel video, legea referitoare la lipirea de afișe în locuri neamenajate. Macanache a filmat întreagă pățanie, luându-i în câteva rânduri peste picior pe purtătorii de uniformă. Acesta a postat apoi clipurile pe contul personal de Instagram, în locul „poveștilor video”, care pot fi văzute timp de 24 de ore. În final, cântărețul hip-hop i-a adus câteva injurii primarului general Gabriela Firea, pentru faptul că nu ar fi amenajat spații speciale pentru lipirea de afișe și a promis că va continua să-și popularizeze evenimentul, chiar și dacă va mai risca alte amenzi.

 

 

Macanache a crescut în 4 ani cât alții într-o viață

Macanache este cel mai nou „produs” al rap-ului autohton. Acesta este recunoscut de fanii din underground pentru versurile pline de umor, scrise într-o abordare total diferită față de colegii săi de scenă. Artistul a cunoscut succesul adevărat după multe încercări de a cânta, la începutul anului 2015, odată cu lansarea clipului piesei „Ăsta sunt eu”. În acest timp, Macanache a reușit să lanseze trei albume: „Interzis”, „Comedia” și „Macadopere”, din care primele două au fost lansate în același timp, în octombrie 2016. Rapper-ul a fost difuzat și la radiourile și posturile muzicale comerciale, după ce a colaborat cu Delia pentru piesa „Rămâi cu bine”. Acesta și-a lansat o colecție de haine care poartă numele „Interzis – echipament sportiv” și propria casă de producție muzicală, unde are și studioul de înregistrări. În momentul de față, artistul activează în formulă solo, dar, acompaniat de trupa sa de instrumentiști, „The Putreds”, dar și în formula „4 G”, alături de Phunk B., Dilimanjaro, NCTK și Dj WicKeD. Tot el este cel care prezintă emisiunea de talente „The Four – Cei patru”, de la postul de televiziune Antena 1.

Română
English Română