© Copyright 2018 evenimentar.ro

Festival

VIDEO Petrecerea „Psychedelic Trip” și setul DJ-ului Netsky, atracțiile zilei II de Electric Castle. 39.000 de oameni au fost la Bonțida

Publicat

în

39.000 de oameni au fost prezenți joi la castelul din Bonțida în cea de-a doua zi de Electric Castle. Petrecerea tematică adusă de Elrow în România pentru prima dată, dar și show-ul DJ-ului Netsky au fost atracțiile zilei de joi.

Din cea de-a doua zi a Electric Castle mulți o să-și aducă aminte pentru mult timp de acum de petrecerea Elrow, de la Dance Garden. Prima “intrare” a conceptului Elrow în România, petrecută joi la Bonțida, a însemnat o experiență specială ce a îmbinat muzica cu efectele vizuale și „psy” . Nu au lipsit confetti-urile, care au căzut în valuri din tavanul cortului. Decorurile în culori neon și animatorii costumați care mai de care au făcut din „Psychedelic Trip”  un moment de adus aminte. La platane au fost Digitalove, Tini Gessler, Groove Armada, George Privatti și Nastia iar petrecerea s-a sfârșit după răsăritul soarelui, la 06.30 dimineața.

Un concert care s-a bucurat de un public numeros a fost și cel al trupei românești Golan, la scena Hangar. Trupa bucureșteană este și va fi, întotdeauna, o surpriză plăcută în show-urile pe care le susține. Lumea a umplut spațiul acoperit al scenei și a fredonat cu artiștii melodiile lor cunoscute deja de fani. Trupa ar fi prelungit cântarea, însă, la finalul programului lor, stabilit pe orarul de joi al festivalului, aceștia au fost nevoiți să încheie concertul la oră fixă.

Pe scena mare, de la ora 21.30 a concertat trupa Wolf Alice, a cărei solistă, Ellie Rowsell, și-a sărbătorit ziua de naștere chiar în ziua concertului de la Bonțida. Ea a ajuns la Electric Castle după ce a făcut o oprire în Pădurea Baciu, pe care a vrut să o viziteze după ce a auzit că ar fi „casa extratereștrilor” .

Finalul zilei l-a avut ca protagonist pe Netsky, cunoscut publicului de la Bonțida de acum trei ani. Artistul a avut un show captivant pe scena mare, începând cu 00.45. Superstarul drum’n’bass a fost recompensat din plin pentru munca sa de-a lungul vremii. El a câștigat Discul de Aur, Discul de Platină și Dublul Disc de Platină.

Joi, la Bonțida au fost prezenți 39.000 de oameni, cu 6.000 mai mulți decât în prima zi.

 

VIDEO Cum a doua zi la Electric Castle

VIDEO: ELECTRIC CASTLE

Română
English Română