© Copyright 2018 evenimentar.ro

Festival

VIDEO UNTOLD 2018, încheiat luni la 9.20 dimineața. Armin van Buuren: “E special că sunteți aici! Pentru un DJ contează dragostea fanilor, sunteți incredibili! Voi veni și anul viitor, când se va întâmpla ceva deosebit”

Publicat

în

Black Eyed Peas și Armin van Buuren au fost cele mai importante două nume din ultima zi a UNTOLD 2018. Deși a venit la Cluj fără solista Fergie, trupa americană a bucurat publicul de pe Cluj Arena cu piese cunoscute de pe principalele canale muzicale. Armin van Buuren a pus muzică de la 2.15 până dimineața la 9.20, când cei mai mulți clujeni își începeau programul la locul de muncă.

Festivalul UNTOLD s-a încheiat după setul de 7 ore al invitatului din fiecare an, Armin van Buuren. În ultima seară, pe scena mare a festivalului au câtat și americanii de la Black Eyed Peas, care, printre piese, au vorbit cu publicul român, având doar cuvinte de laudă vizavi de țara noastră și oamenii de aici. “România, ne vom întoarce în Statele Unite ale Americii și în Marea Britanie și peste tot în lume și vom spune tuturor că festivalul UNTOLD este cel mai tare festival din lume!”, au spus americanii câștigători de 6 Grammy-uri.

Cel mai așteptat artist al serii și al festivalului a fost nimeni altul decât regele muzicii trance, Armin van Buuren, care în acest an și-a depășit propriul record și a stat pe scenă mai bine de 7 ore. Artistul a îmbrăcat încă de la începutul show-ului tricoul echipei naționale de fotbal a României și cu ochii în lacrimi s-a înclinat în fața unui stadion arhiplin. „Am fost încă de la prima ediție și am văzut cu ochii mei cum de la an la an acest festival a crescut enorm și a ajuns lângă sufletul meu. Iubesc România și nu vă pot explica ce simt atunci când urc pe scenă. Publicul este incredibil! Atâta timp cât ei stau în fața scenei, nici eu nu o să plec de pe scenă pentru că s-a creat o legătură specială între noi, iar aici mă simt ca acasă.”, a declarat olandezul. La final, DJ-ul a îmbrățișat publicul din fața scenei, lucru pe care îl face an de an.

Pe scena principală a festivalului UNTOLD au mai urcat în ultima seară Golan, Tujamo și Fedde Le Grand. Pe celelalte scene au concertat alți peste 40 de artiști: Jamie Jones, Paul Kalkbrenner, Dub Fx, Wilkinson, Paraziții și mulți alții.

Jandarmeria Cluj a transmis că au aplicat peste 100 de sancțiuni în festival, în valoare totală de peste 16.000 de euro. În domeniul situaţiilor de urgenţă și al asistenței medicale, salvatorii au acordat prim ajutor calificat pentru 1.639 de persoane, care au semnalat probleme medicale,  iar 39 dintre acestea au fost transportate la spital. În permietrul evenimentului ordinea și siguranța publică a fost realizată de peste 1200 de jandarmi, polițiști, pompieri, personal medical din structuri ale Ministerului Afacerilor Interne.

Traficul de participanți de la UNTOLD  2018

– Joi, 2 august – peste 84.000

– Vineri, 3 august – peste 89.000

– Sâmbătă, 4 august – peste 92.000

– Duminică, 5 august – peste 90.000

TOTAL: peste 355.000 de oameni

Română
English Română