© Copyright 2018 evenimentar.ro

Festival

ZIUA 3 la UNTOLD. DJ-ul Don Diablo a urcat pe scena mare după o vizită în pădurea Hoia Baciu

Publicat

în

Cea de-a treia zi a festivalului UNTOLD a adus în tărâmul magic peste 90.000 de participanți. Pe scena principală a festivalului au urcat Manuel Riva, Mike Perry, Ofenbach, Bastille, Danny Avila & Flying Steps, Don Diablo și Fedde Le Grand.

Danny Avila a pregătit pentru ediția aniversară din acest an un show special, în premieră mondială. Este pentru prima dată când artistul a urcat pe scena alături de o companie de dans.

„Am pregătit pentru această ediție aniversară a festivalului UNTOLD un show în premieră mondială. Am lucrat aproape 6 luni la acest show și sper să le placă mult celor aflați în fața scenei principale a festivalului UNTOLD.  Am emoții mari și sper să iasă așa cum ne-am plănuit.”, a declarat înainte de show Danny Avila.

Unul dintre cei mai așteptați DJ ai serii a fost artistul suedez Don Diablo. Aseară s-a aflat pentru a doua oară pe scena festivalului UNTOLD și a declarat că, pentru el, este unul dintre cele mai importante evenimente de peste an. Artistul a vizitat înainte de show pădurea Hoia Baciu.

„Aștept cu mare nerăbdare în fiecare an să vină luna august, să ajung aici. Mi se pare fenomenală energia si căldură cu care sunt primit de fiecare dată. Să știți că am vizitat astăzi și un loc care mi s-a părut un pic infricoșător. Am fost într-o pădure care se spune că e bântuită și mi s-a părut o super experiență”, a declarat Don Diablo înainte de a urca pe scenă.

Vocea impecabilă a solitului trupei britanice Bastille a răsunat pe arenă în a treia zi a festivalului UNTOLD. Zecile de mii de fani au cântat și i-au aplaudat minute în șir.

 

Română
English Română