Echipa organizatoare a Street FOOD Festival a găsit o soluție pentru a-i oferi publicului siguranță, prin organizarea celui mai mare parc cu preparate tip streetfood. În incinta Club Transilvania, vis-a-vis de hypermarket-ul Cora, vizitatorii vor găsi un spațiu verde întins şi răcoritor, chefi pricepuți și food truck-uri dichisite, decoruri boeme, hamace și bean bag-uri, toate acompaniate de muzica live, dj locali și alte surprize artistice.

Se vor găti live burgeri, pizza, pulled pork și pulled beef, paste și alte alegeri gustoase din bucătăria internațională. Berea, vinul și cocktailurile vor contribui și ele la crearea unei atmosfere de vacanță în oraș.

Street FOOD Park îi invită pe pofticioși începând cu 3 iulie, de marți până duminică între orele 12.00 – 22.00, în incinta Club Transilvania de pe Bulevardul 1 Decembrie. Intrarea este liberă.

Organizatorii promit că se vor alinia celor mai înalte standarde de igienă și vor respecta măsurile de prevenție specifice stării de alertă. Se vor lua măsuri pentru distanțarea fizică, accesul va fi controlat, vizitatorii vor avea la dispoziție dezinfectant și vor fi informați constant cu privire la normele în vigoare și recomandările de bune practici.