Electric Castle au anunțat primii artiști pentru ediția a 8-a, din 2020. Headlinerii evenimentului vor fi cei de la twenty øne piløts. Alături de aceștia, pe scenele Electric Castle vor urca Foals, The Neighbourhood, Follow The Fish,  ZHU, Floating Points Live, REZZ, Tycho, Amon Tobin, Alec Benjamin, PurpleDiscoMachine, Camo & Krooked, High Contrast, Urbandawn, Dynamite MC și MEUTE.

Pe lângă primele nume din line-up, organizatorii Electric Castle au anunțat ca noutăți o redesenare a hărții festivalului, o mărire a campingului, dar și faptul că din oră în oră vor porni trenuri din Cluj-Napoca cu destinația Bonțida. Mai mult, gara localității clujene va fi legată de festival prin autobuze care îi vor duce pe oamenii veniți cu trenul până în centrul Bonțidei.

Numele trupei twenty øne piløts a venit din partea unuia din primii membri, Tyler Joseph, care s-a format în 2009, în Columbus, Ohio. Tyler a botezat trupa după ce a studiat All My Sons de Arthur Miller, o piesă despre un om care trebuie să decidă ce este mai bine pentru familia lui, după ce cauzează moartea a 21 de piloți în timpul celui de-al doilea Război Mondial pentru că el intenționat le-a trimis piese defecte pentru binele afacerii sale.

Un bilet pentru Electric Castle costă 499 de lei, în timp ce un loc în campingul festivalului costă 140 de lei. Cea de-a opta ediție a Electric Castle va avea loc între 15 și 19 iulie 2020 pe domeniul Castelului Bánffy din Bonțida, județul Cluj.