O piesă de teatru care va fura publicului hohote de râs va fi jucată pe scena de la Cinema „Florin Piersic” la sfârșitul lunii, pe 29 martie, de la ora 19.00. Botezat „Ia-le banii”, spectacolul e regizat de același nume ca și “Te despart de nu te vezi”, și anume Răzvan Oprea . Piesa are peste 200.000 de spectatori în toată lumea, textul acesteia fiind un titan al comediei!

„Ia-le banii” este o comedie cu numeroase răsturnări de situație, o adaptare românească după celebra comedie bulevardieră franțueazcă , în care juca nimeni altul decât Luis de Funes. Altfel, adaptarea este una reușită în ceea ce privește societatea românească din ziua de azi. Piesa reprezintă o comedie pentru întreaga familie, atâta timp cât actorii fac un real recital fiecare în parte.“

„Ia-le banii” spune povestea unui industriaș bogat, care are o fată de măritat, pe care ar vrea să “o dea” cât mai bine. Afacerile merg perfect, viața pare să fie perfecta până intr-o bună dimineață, când domnul Burtoșanu, primește o vizita neașteptată. Un angajat vine să ceară ceva, iar de aici dezastrul sau marea șansă?

„Acest spectacol este un adevarat tur de forță pentru actori. Cu peste 200.000 de spectatori în toată lumea, acest text este un titan al comediei! Publicul trebuie să vină să vadă prima oara in Romania acest spectacol de comedie superb”, a declarat, pentru evenimentar, regizorul Răzvan Oprea.

„Pentru mine a fost o imensă bucurie să fac un spectacol după acest text extraordinar al lui Claude Magnier! Copil fiind, am văzut filmul “Oscar”, facut dupa acest text… Cred că l-am văzut de cel putin 10 ori! A fost o uriașă bucurie să lucrez la această comedie! Am ales Clujul, un adevărat hub cultural și asteptăm ca publicul să umple sala de la Cinema <<Florin Piersic>>”, a mai spus regizorul.

Răzvan Oprea este un actor de teatru și film, recunoscut mai ales pentru rolul său din serialul Mondeni. Oprea joacă la  Teatrului Național București. El a absolvit Universitatea de Artă Teatrală și Cinematografică București, secția actorie. A urmat cursurile „Măștile Commediei dell`Arte” cu Ferruccio Soleri.

Printre actorii din distribuție îi enumerăm pe: Silviu Biriș, Magda Catone, Ozana Barabancea, Pavel Bârsan, Ana Odagiu, Sergiu Costache, Natalia Dragomir și Rădița Roșu.

Piesa va putea fi văzută la Cluj-Napoca pe 29 martie, ora 19.00, la Cinema „Florin Piersic”. Biletul la „Ia-le banii” costă 100 de lei.