Obișnuit ca echipa lui să să fie regulată în anus de toți cu care ajunge să joace, un fan al CFR a intrat pe teren la un meci oficial ca să arate curu’ celor aflați la un eveniment, da’ de a a prinde ceva. Toate bune până când tânărul frumos și liber s-a trezit că a picat taman la ultimul meci oficial al nimeni altului decât… Pomohaci.

 

Trezindu-se din beția victoriilor, ceferistul a început să îl pupe cu foc pe fostul preot căprar la oi, care l-a luat la 11 metri la fiecare două cuvinte, jonglând cu balonul printre cei doi neuroni ai vișiniului. Frânarul a fost luat pe sus de doi băieți minori, bodyguarzi ai lui Cristian Pomohaci, plătiți în natură.

 

 

Pomohaci + CFR = LOVE

La final, la fel ca și frații săi din Cocină, rămași în urmă și defazați mintal, șobolănelul s-a închinat la Pomohaci, crezând că e la biserică, cu echipa, pregătindu-se pentru următoarea înfruntare.

De amintit că la eveniment nu s-au servit sandvișuri, fapt pentru care fanul vișiniu, cel mai probabil, a servit salam imediat după concert, împreună cu Cristian Pomohaci.

* Această „mizerie” vizavi de care mulți nu au înțeles nimic este un PAMFLET și aveți alegerea să îl luați ca atare. Sau să înotați în prostie în continuare. Chiar mi-aș fi dorit să nu fi trebuit să fac această completare, dar nu sunt încă destul de obosit încât să sar peste asta.