În prima zi a festivalului muzical cu origini clujene, Massif, nu mai puțin de 10.000 de participanți s-au distrat și au dansat într-o Poiană Brașov fără zăpadă. Dacă în prima seară DJ-ul Dimitri Vegas a fost invitatul principal pe scena mare, în cea de-a doua zi ritmurile INNEI i-au făcut pe cei din public să petreacă împreună la lăsarea întunericului.

Prima ediție a celui mai mare festival din Carpații românești, Massif, și-a deschis porțile vineri pentru publicul iubitor de muzică și de sporturi de iarnă. În prima zi, pe scena principal au urcat Grasu XXL și Delia, unde au susținut două show-uri live. Nu mai puțin de 7 scene i-au ținut în priză pe cei veniți la festival din toată țara. Din dragoste pentru folclorul autentic, iubitorii de muzică românească au vibrat pe acordurile Lupilor lui Calancea și a Surorilor Osoianul, de pe scena G. O. A. T. (Greatest Of All Time).

Apres-ski-urile Nuba BeMassif Chalet, Yager BeMassif Chalet și Kupa BeMassif au fost și ele gazda pentru cel mai nou festival de sub umbrella UNTOLD.

Un număr de 11.000 de participanți au fost prezenți în cea de-a doua zi a festivalului Massif. Alături de Killa Fonic, INNA, Dirty Nano și Kadebostany, Quintino, pe programul festivalului de la munte a fost trecut și  DJ-ul clujean Alex Super Beats, pe scena priincipală. Atât Killa Fonic, cât și cea una din cele mai în vogă cântărețe romance contemporane au realizat o atmosferă caldă cu hiturile lor cunoscute de publicul din Poiana Brașov.

Andreea Esca și Otravă, The Hollygood Gang, David Ciente, Damian Drăghici și Orchestra Damian & Brothers au animat atmosfera în scena G.O.A.T., iar scena Retro Fantesia i-a așteptat pe petrecăreții-montani cu multe variante remixate de piese rock, pop și dance din anii ‘80 până în prezent.

Pe lângă muzică, tinerii au ales și alte activități distractive, precum drumeții într-un cadru natural deosebit.

Echipa de organizare din spatele Massif amintește faptul că în perioada 3 – 5 martie accesul în Poiana Brașov dinspre Brașov este permis între 11:00 – 01:00 exclusiv transportului public, mașinile MAI, celor acreditate și operatorilor privați de transport și firmelor de rideshare-ing..