Duminică, 28 ianuarie, de la orele 11.00, dar și de la 12.30, artiștii Teatrului „Puck” vor susține spectacolul nonverbal „Pălăria buclucașă”. Subiectul atinge povestea incredibilă a unui tată și a fiicei lui, ale căror vieți se schimbă în ziua în care o pasăre își face cuib într-un loc neobișnuit. Viața le este dată peste cap, dar le schimbă și felul în care privesc lumea. Proiectul acestui spectacol este conceput de Rachel Warr din Marea Britanie, după o poveste de Tohby Riddle.

Regizoarea asistentă Andra Cotiușcă, împreună cu actorii Andreea Roxana Bolovan, Ionuţ Constantinescu și Ion Iurcu, sub îndrumarea lui Rachel Warr, alături de compozitorul Simon Roth și scenografa Elena Ilaș au construit un spectacol sensibil și delicat, în care spectatorii vor descoperi o perspectivă inedită asupra ritmului vieții.
Spectacolul le este recomandat copiilor cu vârsta de peste cinci ani.

„Pălăria buclucașă”

Asistent regie: Andra Ștefan;

Scenografia / pictura: Elena Ilaș;

Sculptura: Florin Marin;

Muzica: Simon Roth;

Distribuția: Andreea Bolovan, Andra Cotiușcă, Ionuț Constantinescu, Ion Iurcu.

Spectacolul „Pălăria buclucașă” se va mai juca și marți, 30 ianuarie , de la ora 17.00.

Tarifele biletelor de intrare la spectacolele Teatrului de Păpuși Puck s-au modificat începând din 1 ianuarie 2024. Astfel, biletul de intrare la spectacolele prezentate la sediul teatrului, în zilele de sâmbătă și duminică va costa 48 de lei pentru adulți, 24 de lei pentru pensionari și 12 lei pentru preșcolari, elevi și studenți.

De asemenea, biletul de intrare la spectacolele jucate la sediu de luni până vineri va costa 10 lei pentru copii, elevi, studenți, pentru pensionari 20 de lei, iar pentru adulți 40 de lei.

Biletele se achiziționează de la casieria din foaierul teatrului, înainte de intrarea la spectacole.

Spectatorii sunt rugați să ajungă cu 15 de minute înainte de ora de începere a spectacolului.