După finalul senzațional al evenimentului din vara anului 2023 la București, cu mii de vizitatori, unul dintre cele mai captivante evenimente cu supermașini din Europa revine în România. Bolizii participă, de data aceasta, la ediția de iarnă, la Cluj-Napoca, Lacul Colibița și Poiana Brașov, localități care găzduiesc „OneLife Rally Winter Edition 2024” – evenimentul automobilistic „Operațiunea Carpatica”, în perioada 1 februarie – 4 februarie.

„OneLife Rally” adună un număr mare de supermașini exclusiviste și parcurge călătorii în diferite orașe din Europa și din întreaga lume. Dincolo de strălucirea și glamourul evenimentului, obiectivul principal al Raliului este să contribuie la comunitate prin misiunea sa caritabilă solidă și să promoveze conducerea sigură și responsabilă.

Orașul Cluj-Napoca a servit loc de start pentru Ediția de Iarnă 2024, însă organizatorii au început cu stângul. Cetățenii au fost invitați să participe azi, 1 februarie, la evenimentul deschis publicului, să întâlnească șoferii și să admire mașinile la Hotel Vibre Cluj, începând cu ora 15:00, însă organizatorii s-au mulțumit la a tura motorul unui bolid, în locul prezentării mașinilor lăudate. Publicul, format din tineri iubitori de mașini, a luat cu asalt adresa amintită pentru începutul evenimentului, însă au așteptat degeaba: mașinile au rămas parcate la subsolul hotelului. Organizatorii spun că mașinile vor putea fi văzute în 2 februarie, în fața aceluiași hotel, de pe Strada Brâncuși, nr. 48 – 54.

«„La Hotelul Vibre, ne străduim să creăm o atmosferă de lux rafinat și ospitalitate personalizată. Găzduirea echipei „OneLife Rally” se potrivește perfect cu viziunea noastră și suntem entuziasmați să ne asigurăm că șederea lor depășește toate așteptările și promovează România și orașul Cluj-Napoca în cea mai bună modalitate posibilă. Așteptăm cu nerăbdare să facem parte dintr-un astfel de eveniment interesant.», a spus Managing Director-ul Hotelului Vibre , Cristina Petruț.

După ce a bifat Clujul, „OneLife Rally” se îndreaptă către Lacul Colibița, pe 2 și 3 februarie, iar apoi călătoria epică se încheie la Poiana Brașov. Acest paradis al schiului servește ca finala perfectă pentru evenimentul de iarnă „OneLife”, iar cetățenii sunt invitați să se alăture evenimentului deschis publicului în fața Hotelului Teleferic începând cu ora 18:30 pe 3 februarie și până la plecarea mașinilor pe 4 februarie.

«Suntem extrem de încântați să ne întoarcem în România pentru „Ediția de Iarnă 2024 – Operațiunea Carpatica”. România ocupă un loc special în inimile noastre, și abia așteptăm să fim martorii și să împărtășim frumusețea acestei țări în lunile reci. Ne vedem în Cluj-Napoca, Lacul Colibița și Poiana Brașov.», a declarat CEO-ul OneLife Rally, Nick Papis.