Una dintre cele mai cunoscute platforme de eCommerce din țară au organizat ieri, 16 mai, la Cluj-Napoca, o conferință regională pentru antreprenorii din nord-vestul României. La evenimentul Gomag MeetUp Cluj au participal 200 de persoane.

Cei prezenți la conferință au avut ocazia să interacționeze între ei, toți participanții venind cu același scop și din aceleași zone antreprenoriale. Speakerii au fost din diverse zone de business cum ar fi infrastructura tehnica necesara pentru succes, marketing, business antreprenorial si instrumente de eCommerce.


Conferinta propriu-zisă a luat startul la ora 16:00 si a inclus sesiuni de prezentare concentrate, un panel si workshop incorporat pentru cei interesati sa participe. Printre speakerii de pe scena evenimentului s-au numărat: CEO-ul Gomag, Cosmin Daraban co-fondatorul DAR Media, Radu Dascalul, Co-CEO Baselinker, Tatiana Sen, Founder Online Mastery Romania, Calin Biris, Founder SelectSOFT, Calin Buciuta, CEO AdLemonade, Anabela Luca, dar și clienți Gomag care au fost intervievați în cadrul unui panel moderat de Andreea Rusz, din partea Gomag.


Gomag este una dintre cele mai populare platforme eCommerce autohtone, pe care vând peste 3.000 de magazine online din toate industriile. Printre clientii acesteia se numara „MindBlower”, „ProduseCosmetice.ro”, „Sanco Grup”, „AFiSport”, „DualStore”, „BeautyBee”, „Aqualine”, „Boromir Market”, „Photosetup”, „E-acumulatori” și multi alții.


Platforma se diferentiază de concurență prin funcționalități native exclusive pentru piața românească, precum servicii dedicate de plată și livrare prin „GPayments” și „GShipments”, modulul de creare landing page & blog direct în platformă, pop-up-uri, „GoBots” (automatizare), „CRM”, configurator tema si 160+ de aplicatii presetate.