Chris Norman, fost solist al trupei rock Smokie concertează la Cluj-Napoca la jumătatea lunii iunie, în seara de 15 iunie, la BT Arena. La 72 de ani ai săi, cântărețul va cânta piesele care l-au consacrat. Înaintea sa, vor urca pe scenă două legende ale rock-ului românesc: Ovidiu Lipan „Țăndărică” și Paul Ciuci de la Compact.

„Vin cu mare drag la Cluj, ca de fiecare dată. Mă bucur mult că o să am ocazia să cânt împreună cu Paul Ciuci, cu Compact într-un microrecital.. În cadrul concertului vor fi 3 seturi de tobe, incluzându-le pe ccele ale lui Chris Norman”, a declarant Ovidiu Lipan „Țăndărică” într-o conferință de presă.

Vizavi de cuvintele lui, cântărețul Paul Ciuci a folosit microfonul ca să spună că ar vrea să-i pună o singură întrebare lui Chris Normar. «Eu am făcut atâta drum până la Cluj și așteptam să-l întâlnesc pe Chris Nornan să-l întreb, că mă mănâncă întrebarea asta de vreo 30 și ceva de ani: „Ce mai face Alice?”». Oprirea celor doi la Cluj a fost una scurtă, ei plecând să cânte în comunitatea românească din Canada. Despre faptul că vor cânta pe aceeași scenă cu Chris Normam, Ciuci a spus: „Suntem de 42 de ani pe piață, sper că muzica noastră place. Nu ne-am schimbat după vremuri, nu ne-am schimbat după modă, asta simțim, asta cântăm.”

La conferință a luat parte și omul de radio George Zafiu, de la Europa FM, care a istorisit întâlnirea sa cu Țăndărică și Ciuci: „Aș vrea să vorbesc puțin despre Garajul Europa FM, proiect care a lansat live-ul în radioul românesc. Atunci, l-am cunoscut mai bine pe Ovidiu, pentru că nu știa ce se întâmplă, însă vă spun că după 50 de minute de cântat, nu a vrut să se mai dea jos de pe scenă și a continuat să cânte 45 de minute împreună cu inviații săi. E un lucru care m-a uimit, dar am înțeles că îi place tare-tare pe scenă. Cu Paul m-am întâlnit tot acolo, în garajul Europa FM.”

Vorbind despre spectacolul de la Cluj, din 15 iunie, de la ora 19:30, organizatorul principal al evenimentului, Radu Groza a spus că vor fi multe surprize în program. „Eu îl cunosct pe Chris Norman din 2009, când am făcut un spectacol cu el la București, la Sala Palatului. La Cluj va veni cu o formulă live numeroasă, de instrumentiști. Este un muzician desăvârșit, un artist complet. Cbiar dacă are 72 de ani se prezintă foarte bine pe scenă. După evenimentul de la Cluj, vom anunța data pentru concertul viitor, care va fi la București, în toamnă. Din respect pentru publicul de la Cluj, noi ne-am dorit tare să avem primul concert aici. Chris Normal va cânta piesele clasice în show, care sunt cerute întotdeauna. Vor fi și piesele sale noi, de pe albumul de anul trecut, dar, cu precădere, o să fie cam 90% din piesele clasice. O să fie niște momente interesante în spectacol, dar vor fi surpriză. Un lucru de “remember”, apropos de anii ’70-’80, o să mai fie cineva prezent în spectacol, dar nu putem să dezvăluim încă numele.”