Spectacolul „Muzică, Imagine și Dans”, din cadrul stagiunii „Autumnalia Studențească” reprezintă evenimentul major care va reuni într-un singur spectacol, tineri și studenți ce-și pun în valoare talentul și aptitudinile artistice, în fața publicului clujean, pe scena Sălii de Spectacole „Laurențiu Hodorog” a Casei de Cultură a Studenților „Dumitru Fărcaș”. Evenimentul „Muzică, imagine și dans” e dedicat zilei studenților și va avea loc marți, 14 noiembrie 2023, de la ora 19.00.

Casa de Cultură a Studenților (CCS) „Dumitru Fărcaș” îi întâmpină pe studenții clujeni care încep noul an universitar și le urează „Bun venit!”, oferindu-le spațiu de exprimare a creativității artistice, interpretative și de mișcare, printr-un spectacol ce acoperă mai multe registre: dans, muzică, interpretare.

Vor performa tineri artiști din cadrul formațiilor și trupelor studențești din cadrul CCS sau care au reprezentat cu onoare și rezultate extraordinare instituția, la numeroase competiții locale și naționale.

Intrarea este liberă.

Regia artistică a evenimentului este semnată de Lucian Revnic.

Director Casa de Cultură a Studenților „Dumitru Fărcaș”: Flavius Milășan.

Prezintă: Oana Camelia Bara.

Organizatori: Ministerul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse, Casa de Cultură a Studenților „Dumitru Fărcaș”.