Seria nomadă  „Pop-Up Jazz Club” aduce la Cluj-Napoca un eveniment muzical aparte: concertul trupei Brass Against. Grupul de artiști din New York care oferă o experiență muzicală inedită, îmbinând rock-ul și jazz-ul într-un mod cu totul aparte, fac un popas din turneul lor european la Cluj-Napoca, miercuri, 15 noiembrie. Ei vor concerta la Zazen în cadrul celui de-al patrulea eveniment Pop-Up Jazz Club care va începe la ora 19:00.

Brass Against, renumitul colectiv de muzicieni din Statele Unite ale Americii, reunește artiști ce împărtășesc scopul de a crea muzică menită să inspire schimbări sociale și personale. Trupa selecționează și interpretează piese cunoscute dintr-o varietate de influențe precum Tool, Rage Against the Machine, Soundgarden, Black Sabbath, Run the Jewels, creând propria simfonie muzicală. Cu turnee extinse la nivel global, Brass Against a fost prezentă la concerte și festivaluri majore, împărțind scena cu nume ca Tool, Prophets of Rage, Lenny Kravitz, Living Colour, Royal Blood, Mike D (Beastie Boys), Ben Harper și alții.

Program Pop-Up Jazz Cluj, 15 noiembrie:

– 19:00 – Open Doors

– 20:00 – 22:30 – Concert Brass Against

– 23:00 – Final

„Așteptăm acest concert cu o trupă care vine direct din New York City încă din aprilie. Nu doar că atunci când spui jazz te gândești la SUA, dar atât Pop-up Jazz Club, cât și Brass Against au ca scop schimbarea mentalității sociale și a viziunii din industria culturală. Zazen devine astfel, în seara de 15 noiembrie, un spațiu manifest”, a declarat project manager „Pop-up Jazz Club”, Roxana Tarko.

Biletele pentru concertul Brass Against pot fi cumpărate de pe iabilet.ro.

Noua serie Pop-Up Jazz Club din acest an a debutat în 23-24 septembrie cu concerte în pepiniera Iulius, din complexul USAMV Borhanci, unde timp de 2 zile, publicul s-a putut bucura de o locație mereu în schimbare și de concertele Luizei Zan, Moonlight Breakfast, Andrei Petrache Trio și Văzduh.

Pop-Up Jazz Club este un proiect care transformă spațiile publice mai puțin utilizate în cluburi de jazz autentice, din dorința de a atrage atenția asupra lipsei spațiilor concerte și a sălilor de evenimente în România. Concertele live sunt intercalate cu momente de socializare și sesiuni de jam jazz. Această structură face ca fiecare eveniment să fie unic și vibrant. „Pop-Up Jazz Club” este organizat de echipa Jazz in the Park.