Prima ediție a festivalului Massif, UNTOLD-ul de la munte, a adunat peste 38.000 de iubitori ai muzicii și ai muntelui, în cele 3 zile de show-uri și concerte live din Poiana Brașov. Peste 100 de artiști români și internaționali au animat atmosfera la cele 3 scene de la baza pârtiei și la cele 3 apres-ski-uri partenere: Nuba BeMassif Chalet, Yager BeMassif Chalet și Kupa BeMassif. În cele 3 zile de festival, participanții s-au bucurat de o diversitate de genuri muzicale: de la muzică electronică, folclor experimental, rap, trap, disco, rock sau pop.

În ultima zi a festivalului Massif s-au distrat peste 12.000 de oameni. Unul dintre cei mai creativi DJ-i și producători din lume, danezul MORTEN, a creat o atmosferă de poveste la mainstage. Setul său a inclus producții proprii, versiuni remix ale unor piese cunoscute în întreaga lume, dar și succesele lansate cu David Guetta în cadrul proiectului FUTURE RAVE.

,,Prima mea experiență a fost în vara anului trecut la UNTOLD. A fost atât de bine încât am revenit cu mare entuziasm acum. E ceva cu oamenii de aici, trăiesc intens bucuria muzicii, iar acest lucru este extraordinar pentru fiecare artist”, a declarat danezul.

DJ-ul și producătorul Topic a reușit să le ofere fanilor aflați la scena principală o atmosferă perfectă de festival cu DJ set-ul său în care a combinat succesele cu care a ajuns în topurile din întreaga lume, „Breaking Me” sau „My Heart Goes (LA DI DA)”, cu noile sale proiecte muzicale.

În cea de-a doua zi a festivalului , cu 15.000 de participanți, Alex Super Beats, HVNDS, Adrian Șaguna b2b Mike Kross au apărut pe line-up-ul de la mainstage, cu show-urile lor.

Pentru a doua zi consecutive, scenele G.O.A.T. (Greatest Of All Time) și Retro Fan-tesia au fost locul preferat al amatorilor de pop, disco, R&B, folclor experimental, trap, garage.

Damian Drăghici și Orchestra Damian & Brothers, Andreea Esca și Otravă, The Hol-lygood Gang și David Ciente au făcut show-uri extraordinare care au umplut până la refuz cortul G.O.A.T. Același lucru s-a întâmplat și la Retro Fantesia unde DJ-i români au readus pe scenă cele mai cunoscute piese din anii ‘80, ‘90 și începutul anilor 2000.

Oamenii s-au distrat și la cele 3 apres-ski-uri partenere festivalului: Nuba BeMassif Chalet, Yager BeMassif Chalet și Kupa BeMassif, unde au pus muzică DJ-i români, printre care și Dirty Nano. Astăzi, la Yager BeMassif Chalet vor mixa The Hollygood Gang, Noel Holler b2b Toby Romeo și Paul Damixie.

Fanii genului trap au avut motive de entuziasm și în ultima zi a festivalului Massif, primul mare eveniment organizat într-o stațiune montană din Centrul și Estul Europei.

Deliric experimentează și interacționează cu fanii la fiecare live, așa s-a întâmplat și la Massif, când mii de oameni au cântat alături de el.

Un alt artist așteptat de fanii festivalului Massif a fost Oscar, care a reușit să creeze o atmosferă plină de energie la mainstage. Ian, DJ Dark & Mentol, Bad & Boujee și Sambo au completat line-up-ul scenei principale.

Și în ultima zi a festivalului, scenele G.O.A.T (Greatest Of All Time) și Retro Fan-tesia au fost locul preferat al amatorilor de disco, pop și folclor experimental.

Massif este cel mai nou festival organizat de echipa din spatele UNTOLD, alături de Neversea și se află la prima ediție. Acesta a fost un eveniment care s-a desfăsurat într-o stațiune montană, o premieră pentru Centrul și Estul Europei.