La final de săptămână, micii spectatori clujeni sunt așteptați cu drag la spectacolele programate pe scena Teatrului „Puck” din Cluj-Napoca: „Aventurile lui Pulcinella” / „Pulcinella, kutyabaja”, conceput și interpretat de Szűcs Tamás (sâmbătă, 10 februarie, de la ora 11) și „Spiridușul voinic”, în regia Andreei Bolovan (duminică, 11 februarie, de la orele 11.00 și 12.30 și marți, 13 februarie, de la ora 17.00).

Sâmbătă, 10 februarie, de la ora 11.00, instituția de teatro pentru copii va găzdui spectacolul „Aventurile lui Pulcinella” / „Pulcinella, kutyabaja”, conceput și interpretat de Szűcs Tamás.

Diavolul nu doarme niciodată, iar acum îl antrenează pe prostuțul Bodri, câinele de pază al iadului. Pulcinella, care se bucură de viață și de distracția oamenilor, dă peste ei într-o zi și nu lipsesc nici răutățile. Dar, ca întotdeauna, Pulcinella are totul sub control…

Consultant artistic: Bonczidai Dezső.

Spectacolul este prezentat în limba maghiară, iar vârsta minimă recomandată este de patru ani.

Durata spectacolului: 35 minute.

Un spectacol dinamic și colorat

Chiar dacă ești mic, poți să fii curajos și puternic. Acesta este mesajul principal al spectacolului „Spiridușul voinic”, în regia Andreei Bolovan, programat duminică, 11 februarie, de la ora 11.00 și 12.30, precum și marți, 13 februarie, de la ora 17.00. Povestea prezintă călătoria eroului spiriduș care, prin curajul și bunătatea sa, caută să restabilească armonia în Poiana Izvorului de Aur. În această incursiune magică descoperim imaginarul fantastic al lumii necuvântătoarelor.

Spectacolul are un impact vizual puternic, iar concepția scenică unește organic estetica păpușilor și marionetelor cu decorul, muzica și jocul actorilor.

E un spectacol foarte colorat, impresionant din punct de vedere vizual, cu păpuși expresive și decoruri pline de culoare, cu licurici aurii care dansează, alcătuind o atmosferă magică.

Distribuția: Ion Iurcu, Iulian Lungu și Andreea Bolovan. Figurație: Cosmin Cîrlea;

Scenografia și pictura: Elena Ilaș;

Sculptura: Florin Marin;

Muzica: Kevin MacLeod;

Pregătirea muzicală: Robert Papp;

Sonorizare: Attila Nagy;

Lumini: Călin Negrea.

Spectacolul se joacă în limba română, iar vârsta minimă recomandată este de trei ani.

Achiziția de bilete

Biletele se pot achiziționa și online, accesând următoarele linkuri:

Pentru spectacolul „Aventurile lui Pulcinella” de sâmbătă, 10 februarie, de la ora 11.00;

Pentru spectacolul „Spiridușul voinic” de duminică, 11 februarie, de la ora 11.00;

Pentru spectacolul „Spiridușul voinic” de duminică, 11 februarie, de la ora 12.30;

Pentru spectacolul „Spiridușul voinic” de marți, 13 februarie, de la ora 17.00.

De asemenea, se pot achiziționa bilete și de la casieria din foaierul teatrului, înainte de intrarea la spectacole. Spectatorii sunt rugați să ajungă cu 15 de minute înainte de ora de începere a spectacolului.