O nouă ediție a festivalului Cluj Symphony Experience va avea loc în Parcul Etnografic „Romulus Vuia” din Cluj în perioada 4 – 6 octombrie 2024. Amatorii de muzică și de experiențe de neuitat vor descoperi magia muzicii simfonice care acompaniază trupe renumite de rock, pop, folclor și alte genuri muzicale.
Organizatorii au pus la vânzare primele abonamente „Blind Pass” la cele mai mici prețuri și anunță că prețurile vor crește după ce vor fi confirmați primii artiști. Cei mai rapizi dintre cumpărători vor prinde abonamentele la doar 200 lei, care oferă acces la toate cele trei zile de festival și la toate activitățile ce vor face parte din program. Copiii până la 14 ani inclusiv au intrare gratuită și pot intra dacă sunt însoțiți și supravegheați de un adult. În plus, accesul cu animale de companie este permis. Abonamentele sunt disponibile pe platforma de bilete Extasy, AICI.
«Ediția de anul trecut ne-a dat aripi, la propriu. Abia așteptăm să vă oferim o ediție și mai și! Ne-am bucurat tare mult, anul trecut, alături de cei peste 4.500 de participanți, de atmosfera creată, de trupele pe care le-am avut atunci, cu „headlineri” Alternosfera, Subcarpați, Cargo – toți acompaniați de orchestra Filarmonicii de Stat Transilvania!
Vom avea și anul acesta un „line-up” extraordinar! Suntem în discuții cu mai multe trupe tari și în curând vom anunța primele nume. Pe lângă muzică și concerte, pregătim zeci de experiențe, activități și zone de atracție pentru toată familia», spune organizatorul evenimentului, solistul trupei Hara, Flavius Buzilă.
Pe lângă concerte, expoziții, târguri și activități, Cluj Symphony Experience vine și cu jocuri, „workshopuri”, „workshopuri”, „Șezătoare muzicală”, magie și alte surprize pe care organizatorii le vor dezvălui pe parcurs.
Prezentatorul evenimentului va fi Cristi Hrubaru.
În 2023, Cluj Symphony Experience i-a avut cap de afiș pe Cargo, Subcarpați și Alternosfera, trupe care au fost acompaniate de Orchestra Filarmonicii de Stat Transilvania. În plus, pe scenele festivalului au urcat artiști de „folk”, „fado”, „rock” alternativ și muzică simfonică, iar atmosfera a fost extraordinară. Peste 4.500 de persoane s-au bucurat atunci de cadrul minunat din Parcul Etnografic „Romulus Vuia” și de programul propus de organizatori.