Grupul „MA RA MU” pregătește o serie de concerte speciale în luna decembrie 2023, în parteneriat cu Culture Street Records. Trupa cu un sunet unic și armonii originale va aduce bucurie și emoție prin colinde în cinci orașe din țară: București, Cluj-Napoca, Timișoara, Baia Mare și Sighetu Marmației.

Grupul „MA RA MU”, format din: Francesca Hojda, Flavia Hojda, Ligia Hojda, Maria Hojda, Iuliu Hojda, Pavel Ulici, Corneliu Ulici și Mircea Ardeleanu Jr., va interpreta, într-un turneu în patru orașe, o experiență muzicală de neuitat. În proiect, publicul va asculta cele mai frumoase colinde tradiționale în reinterpretări unice. Atmosfera sonoră a vocilor, completată de cea vizuală împletește cele două lumi: cea contemporană și cea arhaică. Fiecare detaliu a fost ales pentru ca vechiul și noul să se îmbine într-un mod firesc și natural, iar fiecare alegere muzicală a fost gândită în așa fel încât să existe unitate.

«Muzica unește oamenii, Crăciunul unește familiile, iar Sărbătorile de iarnă ne găsesc mereu împreună. Aceasta a creat contextul pentru „Seară de vorbe și colinde”, primul video înregistrat în urmă cu trei ani. În 2021, din dorința de a duce totul mai departe, s-a născut „MA RA MU”. Am lansat EP-ul „Bun gând” și am spus povestea fiecărui colind, printr-o succesiune de cinci videoclipuri. Am umblat prin sate să ascultăm poveștile bătrânilor și să culegem melodii uitate și știute numai de ei. Lucruri care deși au fost acoperite de „praful” trecerii timpului, poartă cu ele istorii nespuse.”».

Toate clipurile cu colindele „MA RA MU” se pot vedea pe canalul  de YouTube, AICI. [https://www.youtube.com/@MARAMU]

Pentru Crăciunul 2023, MA RA MU a pregătit un nou colind care va fi lansat în curând pe toate platformele de streaming. Colindul „3 Păcurărei” promite să fie plin de emoție și armonie, cu un suflu nou în peisajul colindelor românești.

Lista concertelor „MA RA MU”

– 15 decembrie, Timișoara, Târgul de Crăciun;

– 20 decembrie, ora 19:00, Cluj-Napoca, Bruto, Record Park;

– 22 decembrie, ora 19:00,  București, Sala „I. C. Brătianu”;

– 26 decembrie, ora 19:00, Baia Mare, ATP Tech Center;

– 28 decembrie ora 19:00, Sighetu Marmației, sala „George Enescu ”

Biletele sunt disponibile pe EvTicket.